Jak w temacie, czyli co sądzicie o przyszłości naszych bohaterów ? Jak potoczy się dalej ta cała historia, ja mam tylko osobiście nadzieje, że sezon 6 nie skupi się wyłącznie na Tarze i jak ją wyciągnąć z pudła.Naszczęście jest wątek "niezatapialnego" Claya, jest szeryf brat zamordowanej lekarki, może jakieś nowe układy między Jaxem i wspólnikiem Pope'a (chyba Augustem).Jest potencjał i jednocześnie nadzieja, która widze po naprawde dobrym 5 sezonie :) Pozdro !
Z wywiadów jakie oglądałam jednoznacznie wynika, że Tara nie posiedzi długo, obstawiam, że 2 może 3 odcinki. Tylko jak to się stanie, że wyjdzie? Albo nie będą mogli jej udowodnić współudziału i ją wypuszczą albo pójdzie na układ, żeby wyciągnąć synów z bagna i zacznie sypać. Szeryf podobno ma kontrakt na 10 odcinków a w poprzednim sezonie wystąpił w dwóch, więc jest duża szansa, że nie dożyje końca sezonu. Clay ma niby wyjść z więzienia. Może wyciągną go żeby go zabić za nagrodę. SAMCRO kasa by się przydała, żeby zacząć legalny biznes. Ewentualnie wspólnik Pope'a dowie się kto tak na prawdę go zabił no i zacznie się rzeź.
a kto w ogóle wsypał Tarę? Gemma? Ten emerytowany agent coś wyciągnął? Gemma groziła, ale coś mi tu nie gra... Nie było to jasno powiedziane, czy coś przegapiłem?
co to za interes byłby dla niej - wsypać "old lady" Jaxa, który prędzej czy później się tego dowie.. Była scena, jak do niego przychodzi i go obejmuje po aresztowaniu - fałszywa i przebiegła jest jak cholera, ale czy to nie byłaby zbytnia przesada? No i fałszywość fałszywością, ale przede wszystkim żaden interes (co tam sentymenty).
mozesz mi napisac czy warto zaczac ogladac ten serial bo w koncu 5 sezonow i nie wiem czy nie szkoda czasu