PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Co w 6 sezonie...

ocenił(a) serial na 8

Jak w temacie, czyli co sądzicie o przyszłości naszych bohaterów ? Jak potoczy się dalej ta cała historia, ja mam tylko osobiście nadzieje, że sezon 6 nie skupi się wyłącznie na Tarze i jak ją wyciągnąć z pudła.Naszczęście jest wątek "niezatapialnego" Claya, jest szeryf brat zamordowanej lekarki, może jakieś nowe układy między Jaxem i wspólnikiem Pope'a (chyba Augustem).Jest potencjał i jednocześnie nadzieja, która widze po naprawde dobrym 5 sezonie :) Pozdro !

ocenił(a) serial na 10
88kubon

Z wywiadów jakie oglądałam jednoznacznie wynika, że Tara nie posiedzi długo, obstawiam, że 2 może 3 odcinki. Tylko jak to się stanie, że wyjdzie? Albo nie będą mogli jej udowodnić współudziału i ją wypuszczą albo pójdzie na układ, żeby wyciągnąć synów z bagna i zacznie sypać. Szeryf podobno ma kontrakt na 10 odcinków a w poprzednim sezonie wystąpił w dwóch, więc jest duża szansa, że nie dożyje końca sezonu. Clay ma niby wyjść z więzienia. Może wyciągną go żeby go zabić za nagrodę. SAMCRO kasa by się przydała, żeby zacząć legalny biznes. Ewentualnie wspólnik Pope'a dowie się kto tak na prawdę go zabił no i zacznie się rzeź.

ocenił(a) serial na 10
88kubon

a kto w ogóle wsypał Tarę? Gemma? Ten emerytowany agent coś wyciągnął? Gemma groziła, ale coś mi tu nie gra... Nie było to jasno powiedziane, czy coś przegapiłem?

jakub_1987

"Gemma groziła, ale coś mi tu nie gra..."

A co ci nie gra, jesli mozna wiedziec?

ocenił(a) serial na 10
sever

co to za interes byłby dla niej - wsypać "old lady" Jaxa, który prędzej czy później się tego dowie.. Była scena, jak do niego przychodzi i go obejmuje po aresztowaniu - fałszywa i przebiegła jest jak cholera, ale czy to nie byłaby zbytnia przesada? No i fałszywość fałszywością, ale przede wszystkim żaden interes (co tam sentymenty).

88kubon

mozesz mi napisac czy warto zaczac ogladac ten serial bo w koncu 5 sezonow i nie wiem czy nie szkoda czasu

myszowski

Definitywnie jeden z najlepszych seriali jakie widziałem.

Golden415

dzieki tym bardziej ze jestem pasjonatem motocykli wiec sporo do nadrobienia 5 sezonow