Nie muszą być związane z SoA, musi po prostu być ciekawa fabuła, fajna muzyka i dużo akcji.
Najlepiej jakby był z z XXI wielu :D
Jak z XXI. wieku, to pewnie Spartacus i Gra o tron odpada- ale i tak godne polecenia.
The Walking Dead & Misfits
Ale mi chodziło, ze premiera byla XXI wieku :)
TWD oglądam, zajebiste.
Gra o tron oglądałem, ale jakąś mnie nie pociągnęło .
Spartacusa oglądałem wszystkie sezony, zajebiste.
Jeśli chcesz coś naprawdę dobrego to może shield którego też był twórcą sutter może nie taka kosa jak sons ale tek super serial bo widzę że resztę to już oglądasz chyba że jeszcze supernatural
Oj jeśli chodzi o policyjne to zgadzam się bo lepszego jak dotąd nie widziałem.
Spartacus to jakas kpina, scierwo dla dzieciakow. Tylko i wylacznie Breaking Bad, najlepszy seria w historii tv
Nie mam zamiaru cie przekonywac, bo o gustach sie nie dyskutuje, a tym bardziej uczyc tolerancji, bo po co. Widac, ze sa wakacje, bo coraz wiecej glupich komentarzy na filmwebie. Mi sie Breaking Bad nie podobalo, ledwo przebrnelam przez 1. Sezon.
No bo jak juz serial wymaga uzycia głowy i wgłebienia sie bardziej w fabułe, ktora BB ma genialna to juz sie nie podoba co ?
Spartakus nie wymaga myslenia, latwy produkt dla tych ktorym sie nie chce za bardzo myslec podczas seansu.
Dla ciebie genialna fabula, dla mnie flaki z olejem. Wierz mi, jak sie jest w temacie to przy Spartacusie jest nad czym myslec.
No ale przeciez Spartakus to bardzo prostacki serial, do tego bez zadnych walorow artystycznych, litry krwi i gole dupy, czyli tanie uciechy dla oka. Serial robioony dla celow komercyjnych, a nie z powodow artystycznych, czy dajacy do myslenia. Zwykla papka do zapychania czasu. Do tego żenujaco slabe aktorstwo, jakas amatorka. Nie wiem jak mozesz lubic tą tandete oraz SOA bo to juz duzo wyzszy poziom, zarowno jesli chodzi o fabule jak i wykonanie.
Uwielbiam SOA, ale ciezko stwierdzic, ze to serial dajacy do myslenia lub o wysokich walorach artystycznych. Siadajac na sofie po calym dniu pracy czasami poprostu nie mam ochoty na kolejne wyzwania intelektualne. Jestem zawodowo i prywatnie zwiazana z historia starozytna i dla mnie Spartacus byl interesujacy. Tylko mi nie pisz zaraz, ze "Spartacus z historia ma malo wspolnego", bo sama o tym dobrze wiem. Samo przedstawienie historii i wplyw takich seriali na to, co ludzie wiedza /albo co im sie wydaje, ze wiedza/ o historii jest interesujace. Coz, dla mnie Spartacus to nie tylko "litry krwi i gole dupy". Ale moze skonczmy temat, bo to nie to forum, wiec nie ma sensu spamowac.
nie z tego świata i to jak najbardziej polecam ale juz ci ktos w sumie to plecił:)
ja w sumie tez mam problem bo SPN SoA i The Waking Dead mi sie sknczyły i nie wiem co zacząć teraz ogladac