PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Nie muszą być związane z SoA, musi po prostu być ciekawa fabuła, fajna muzyka i dużo akcji.
Najlepiej jakby był z z XXI wielu :D

ocenił(a) serial na 7
the_witek

Jak z XXI. wieku, to pewnie Spartacus i Gra o tron odpada- ale i tak godne polecenia.

The Walking Dead & Misfits

ocenił(a) serial na 10
Vroni

Ale mi chodziło, ze premiera byla XXI wieku :)
TWD oglądam, zajebiste.
Gra o tron oglądałem, ale jakąś mnie nie pociągnęło .
Spartacusa oglądałem wszystkie sezony, zajebiste.

ocenił(a) serial na 10
the_witek

Jeśli chcesz coś naprawdę dobrego to może shield którego też był twórcą sutter może nie taka kosa jak sons ale tek super serial bo widzę że resztę to już oglądasz chyba że jeszcze supernatural

ocenił(a) serial na 9
scorpio2803

The Shield! Najlepszy policyjny kryminał wszech czasów.

ocenił(a) serial na 10
sw0rp

Oj jeśli chodzi o policyjne to zgadzam się bo lepszego jak dotąd nie widziałem.

ocenił(a) serial na 7
Vroni

Spartacus to jakas kpina, scierwo dla dzieciakow. Tylko i wylacznie Breaking Bad, najlepszy seria w historii tv

ocenił(a) serial na 7
black_bastard

Nie mam zamiaru cie przekonywac, bo o gustach sie nie dyskutuje, a tym bardziej uczyc tolerancji, bo po co. Widac, ze sa wakacje, bo coraz wiecej glupich komentarzy na filmwebie. Mi sie Breaking Bad nie podobalo, ledwo przebrnelam przez 1. Sezon.

ocenił(a) serial na 7
Vroni

No bo jak juz serial wymaga uzycia głowy i wgłebienia sie bardziej w fabułe, ktora BB ma genialna to juz sie nie podoba co ?
Spartakus nie wymaga myslenia, latwy produkt dla tych ktorym sie nie chce za bardzo myslec podczas seansu.

ocenił(a) serial na 7
black_bastard

Dla ciebie genialna fabula, dla mnie flaki z olejem. Wierz mi, jak sie jest w temacie to przy Spartacusie jest nad czym myslec.

ocenił(a) serial na 7
Vroni

No ale przeciez Spartakus to bardzo prostacki serial, do tego bez zadnych walorow artystycznych, litry krwi i gole dupy, czyli tanie uciechy dla oka. Serial robioony dla celow komercyjnych, a nie z powodow artystycznych, czy dajacy do myslenia. Zwykla papka do zapychania czasu. Do tego żenujaco slabe aktorstwo, jakas amatorka. Nie wiem jak mozesz lubic tą tandete oraz SOA bo to juz duzo wyzszy poziom, zarowno jesli chodzi o fabule jak i wykonanie.

ocenił(a) serial na 7
black_bastard

Uwielbiam SOA, ale ciezko stwierdzic, ze to serial dajacy do myslenia lub o wysokich walorach artystycznych. Siadajac na sofie po calym dniu pracy czasami poprostu nie mam ochoty na kolejne wyzwania intelektualne. Jestem zawodowo i prywatnie zwiazana z historia starozytna i dla mnie Spartacus byl interesujacy. Tylko mi nie pisz zaraz, ze "Spartacus z historia ma malo wspolnego", bo sama o tym dobrze wiem. Samo przedstawienie historii i wplyw takich seriali na to, co ludzie wiedza /albo co im sie wydaje, ze wiedza/ o historii jest interesujace. Coz, dla mnie Spartacus to nie tylko "litry krwi i gole dupy". Ale moze skonczmy temat, bo to nie to forum, wiec nie ma sensu spamowac.

ocenił(a) serial na 10
the_witek

Oz, The shield, The Wire, Carnivale, Dexter

ocenił(a) serial na 10
the_witek

nie z tego świata i to jak najbardziej polecam ale juz ci ktos w sumie to plecił:)
ja w sumie tez mam problem bo SPN SoA i The Waking Dead mi sie sknczyły i nie wiem co zacząć teraz ogladac

ocenił(a) serial na 9
the_witek

Zdecydowanie Breaking Bad

ocenił(a) serial na 10
the_witek

Southland, The Wire zdecydowanie, Odwróceni,

ocenił(a) serial na 8
Luevano

breaking bad, popieram

ocenił(a) serial na 5
the_witek

Dexter,Gra o Tron