Ciekawi mnie sprawa policji w Samcrow. Muszą pracować tam straszni nieudacznicy albo są niesamowicie przekupni. Sonsi co odcinek mordują od kilku do kilkunastu osób i co... policja nie dochodzi kto ich zabił? Nie widzą żadnych powiązań tych zastrzelonych ludzi z SoA?
Po pierwsze, drobna uwaga- Samcrow, a właściwie SAMCRO, to chapter (nie wiem jak to się tłumaczy na polski, "oddział"?) SoA z siedzibą w Charming, czyli bohaterowie serialu. Natomiast akcja serialu dzieje się właśnie w Charming i okolicach.
Po drugie, SoA to średnio realistyczny serial. Ma ciekawych bohaterów, świetny klimat i genialną muzykę, ale jeśli chodzi o autentyzm, to często się zdarzają jakieś drobne błędy i wpadki.
Po trzecie, Sonsi mają doświadczenie w mordach i czasem chowają ciała i czyszczą miejsce zbrodni.
Po czwarte, nie wszystkie morderstwa są popełniane w Charming, czasem chłopaki bawią się gdzie indziej.
Po piąte, nie wiem jak to wygląda aktualnie, ale za czasów Unsera to Charming P.D, było przychylne klubowi, może nie byli do końca przekupieni, ale często przymykali oko.