Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale w ostatnim odcinku (s7e05, "Some Strange Eruption") rolę byłego gliniarza pilnującego na zlecenie Barosky'ego magazynu Synów - Desmonda - zagrał Tony Denison, pamiętny Ray Luca z "Crime Story". Synowie odwiedzają go później razem z Charliem - scena jest naprawdę świetna. Fakt faktem, że długo Tony nie zagrał, ale fajnie było go zobaczyć przez te kilka minut w serialu, który z "Crime Story" ma sporo wspólnego :-)
zgadza się to Luca,od razu go rozpoznałem :) a tak w ogóle wie ktoś gdzie można obejrzeć Crime Story ?
Ja mam całe "Crime Story" - niestety wersja oryginalna, bez napisów i bez lektora :-/ Chyba tylko pilot jest tłumaczony...
Myślałem jakiś czas temu, żeby wrzucić gdzieś te odcinki - ale wersja oryginalna raczej nie ucieszy nikogo ;-)
Jak już mowa o znanych twarzach, to jeśli się nie mylę, w najnowszym odcinku (S07E06) pojawia się Brian Warner - Marilyn Manson (o ile dobrze go rozpoznałem po screenie. odcinka nie oglądałem bo jestem jeszcze w 5 sezonie),
Chociaż w sumie, czy to znana twarz? bez make up'u to chyba tylko dla fanów..
Marilyn Manson pojawiał się już wcześniej w 7 sezonie :-) Na pewno w pierwszym odcinku i chyba (o ile się nie mylę) w 5. Zresztą, jego występ był zapowiadany od dawna (podobnie, jak występ Courtney Love), więc nie było tu zbyt dużej niespodzianki ;-)
A, to w takim razie to niespodzianka tylko dla mnie, bo - jak mówiłem - jestem w piątym sezonie :P