PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Nie rozumie jak głowny bohater mógł sie rozpruć!!
Widziałem że cos donosił delikatnie tej biczis z AFT ale ogolnie myslalem ze jakos sie wykreci na patencie ostatecznie albo ją odpali strzałem w potylice, a tu prosze główny bohater okazał sie kapusiem, zrobił najbardziej możliwie niegodną rzecz z mojego punktu widzenia ( punktu widzenia szarego człowieka ) a w gangu to już w ogóle niewybaczalne takie ku.... numery.
Zaraz sie zabieram za serie czwartą i mam nadzieje że najpierw go zgwałci stado murzynów a później kosiarze się z nim rozprawią w jakiś fikuśny sposób.

ocenił(a) serial na 10
Bombaa_Tykaa

Spokoooojnie ;) Najpierw obejrzyj. Później skomentuj ;) Miłego oglądania :) enjoy. Ale wydaje mi się, że dosłownie ostatnie minuty ostatniego odcinka pokazują wszystko idealnie.

ocenił(a) serial na 8
nossakoka

ziomuś zwraca, honor!! hehe
Ty jak zobaczyłem że wszyscy sie na niego wurwili i okazalo sie oficjalnie ze kabel to pomyslalem pierd.... dalej nie oglądam he :P
dobry dżakuś oj dory :D

ocenił(a) serial na 10
Bombaa_Tykaa

Az się uśmiechnęłam ;) Dlatego dla mnie ten film jest bardzo dobry ;) enjoy resztę filmu ;) pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
Bombaa_Tykaa

To mój ulubiony odcinek ze wszystkich,jakie do tej pory nakręcono. Byłam tak zaskoczona ostatecznym zakończeniem sprawy, aż mi się miło zrobiło xDD

ocenił(a) serial na 8
Indis21

no mi też Drodzy koledzy i koleżanki sie zrobiło miło, wręcz kamień z serca jak obejrzałem odcinek do końca :D
Czego nie moge powiedzieć o ostatnim odcinku 4 sezonu dextera kiedy deksiu znalazł zarzniętą Rite w wannie,
taki byłem w szoku (wręcz dalej jestem) i liczyłem na jakies zmartwychwstanie że 5 sezon obejrzałem w jedną niedziele hehe :D
P.S
jak dobrze przyjaciele filmwebowicze podzielić sie z wami refleksjami i przemyśleniam ohhhh...

ocenił(a) serial na 8
Bombaa_Tykaa

a Ty juz mu zyczyles zgwalcenia przez stado murzynow. porywczy jestes :D

ocenił(a) serial na 8
rutaJolowicz

kończe po mału sezon 4 i dochodze do wniosków że " KLEJA " ( clay ) powinno to stado dopaść hehe :D