PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii
janis84

W kolejności od najlepszych (w moim prywatnym rankingu) z tych które widziałem: Breaking Bad, Dexter, Entourage, Sopranos, Suits, Friends, HIMYM... ale mam wrażenie, że przydałby się jakiś nowy dramatyczny serial (komediowych jest sporo choć tych dobrych też tylko kilka).

liverpool

I chętnie wysłucham dobrych propozycji w klimatach seriali jakie podałem wyżej :).

ocenił(a) serial na 10
liverpool

dexter, the killing, sherlock, luther, morderca z whitechapel

ocenił(a) serial na 9
janis84

Jeśli o mnie chodzi jest tego sporo więc wymienie kilka.

The Sopranos,The Sheild,The Wire,Boardwalk Empire,Breaking Bad,Luther,The Walking Dead,The Mentalist,Game of Thrones,Bones,Deadwood,Nip/Tuck i wiele innych :)

janis84

poza Sons oglądam Kompanie Braci co jakiś czas i teraz niedawno zacząłem oglądać How I met Your Mother :P (jestem na 5 sezonie i muszę przyznać że się jeszcze nie znudziłem :P ) myślę o Grze o Tron ale po lekturze książki serial nie wydaje się jakiś specialnie fajny :P

ocenił(a) serial na 8
LuCypher

Mam to samo, ale książkę jeszcze męczę. Jakieś 300 stron mi zostało...

siLk_2

no ja właśnie kończe 1 sezon ;P średni ;/ muszę patrzeć że patrze na serial przez pryzmat książek ale nie potrafie zrozumieć czemu ten serial zachwyca ;/

janis84

Uff będzie tego trochę wiec się przygotuj;)
1.Dr House
2.Homeland
3.Breaking Bad
4.Zakazane Imperium
5. Dochodzenie
6.Prawo Ulicy
7.Luther
8.Wire in the Blood
9.Czysta Krew
10.Rodzina Soprano
11.Sześć stóp pod ziemią.
12.Dexter
13.Biuro
14. Rockefeller Plaza 30
15.Californication
16.Z Archiwum X
17. Gra o Tron
18.Kompania braci
19.Dom Saddama
20.Generation Kill
21.Chirurdzy
22.Świat Gliniarzy
23.Oz
24.The Walking Dead
25.Spartakus
26.Spartakus - Bogowie Areny
27. Spartakus - III seria
28.Deadwood
29.Rzym
30.Gotowe na Wszystko (wiem, smieszne w przypadku faceta ale naprawdę dobry serial komediowy o bogatych mężatkach)
31.Układy

na razie wszystkie, jak sobie przypomnę, na pewno dopiszę;)

Izabelka_filmweb

32. Ekipa (The Entourage)

Izabelka_filmweb

Dokładnie, coś mało znany serial w PL a entourage to świetny serial :).

liverpool

Pewnie dlatego, że nie puszczali go na żadnym polskim kanale, tak samo jest z wyżej wymienionym Oz, również świetny serial produkcji HBO, o którym mało kto słyszał, czy The Shield.

Izabelka_filmweb

33. Wallander (wersja UK)

Izabelka_filmweb

34.Twin Peaks

ocenił(a) serial na 7
janis84

Breaking Bad, The Wire, Sopranos, Carnivale, Six Feet Under, Twin Peaks, Deadwood, Boardwalk Empire, Rome, Band Of Brothers, Generation Kill, The Shield, Mad Men, Rubicon, The Corner, Treme, Oz

ocenił(a) serial na 7
janis84

Breaking Bad, The Wire, Sopranos, Carnivale, Six Feet Under, Twin Peaks, Deadwood, Boardwalk Empire, Rome, Band Of Brothers, Generation Kill, The Shield, Mad Men, Rubicon, The Corner, Treme, Oz

ocenił(a) serial na 10
janis84

The Walking Dead i American Horror Story

ocenił(a) serial na 9
janis84

Alphas ściągnąłem dwie serie i fajnie się ogląda . Fajne postacie herosopodobne . Gość z autyzmem Gerry to chyba najfajniejsza postać w serialach jaka widziałem .

ocenił(a) serial na 10
janis84

"Life" czyli w super tlumaczeniu "powrót do życia". Extra serial z życiowa rola Damiana Lewisa!

ocenił(a) serial na 7
janis84

Dr House. Breaking Bad. Suits. Dexter. Gra o Tron. the Walking Dead. Prison Break. Flashforward. The Firm. Spartacus ( I,II,III) Sherlock i jeszcze raz Dr House. Breaking Bad. Suits. Dexter. Gra o Tron. the Walking Dead. Prison Break. Flashforward. The Firm. Spartacus ( I,II,III) Sherlock i poraz kolejny Dr House. Breaking Bad. Suits. Dexter. Gra o Tron. the Walking Dead. Prison Break. Flashforward. The Firm. Spartacus ( I,II,III) Sherlock :D

janis84

Hell on Wheels, Mad Men, The Killing, The Fades, Misfits, Carnivale.

ocenił(a) serial na 6
janis84

Plotkara :D

ocenił(a) serial na 10
janis84

właśnie skończyłam trzeci sezon Oz. Przede mną jeszcze trzy sezony. Mega serial