PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10048869}

Szklana kopuła

Glaskupan
2025
6,5 4,3 tys. ocen
6,5 10 1 4323
Szklana kopuła
powrót do forum serialu Szklana kopuła

Lejla

ocenił(a) serial na 8

Nie wiem, skąd tyle zarzutów co do postaci Lejli. Skandynawowie z reguły uchodzą za dość chłodny naród. Lejla dodaje świeżości w świecie perfekcyjnych detektywów, dodatkowo licząc się z faktem, iż jest to młoda dziewczyna z nieprzepracowaną traumą, która nie może się odnaleźć, a otaczający ją ludzie jeszcze bardziej jej to utrudniają.
Sama w sobie zagadka bardzo ciekawa i problem z rozwiązaniem jej jest jak najbardziej naturalny w przypadku miejscowej policji i dziewczyny po przejściach.

Joanna_Kapera

Laska jest nudna i gra jak drewno, a historia jest niesamowicie przewidywalna. Od pierwszego pojawienia się "Martina" wiadomo, że to on...

ari92

przecież to nie był Martin ;)

lady_in_flowers

A jak myślisz czemu użyłem "..."

ari92

chodzi mi o to, że "Martin" nie był "głównym złym"

Joanna_Kapera

W 100% się zgadzam! Świetnie zagrana postać Lejly. Oddaje skandynawski klimat…

Joanna_Kapera

Mi się Lejla podobała za to niestety znając koniec nieprzekonywujaca postać porywacza, także fikcja..

ocenił(a) serial na 4
Joanna_Kapera

Może i skansynawie sa chlodni ale to jej zażywanie tabletek zrobionych z grzybków i brak reakcji prawie na wszystko? Dla mnie to nudna postać.

ocenił(a) serial na 6
Joanna_Kapera

Dla mnie ona była zbyt drewniana,nudna i beznadziejnie drętwa. Rozumiem ze to taki naród,ale jej bezrozumny wzrok i częste zachowania rodem z przedszkola strasznie mnie irytowały. A to pukanie w szybkę przelało czarę goryczy,aż mnie skręciło z zażenowania