Przyznam, że program podobał mi się na początku. Niestety (albo i na szczęście) zobaczyłem odcinek kręcony częściowo w Polsce. No i przejrzałem na oczy. To co tam zobaczyłem przekonało mnie, że jego programy nie mają nic wspólnego z prawdą. Czysta fantastyka. Jeśli ktoś widział ten odcinek to na pewno zwrócił uwagę jak niby udało się Bearowi wyrwać coś żółtego w czym niby miał być gaz... Pomijając, że w tym momencie był niezły przeskok w czasie to raz, że nie udało by mu się tego zrobić bez chociażby piły do metalu to dwa nawet jakby to jakoś wymontował to na pewno by w środku nie było by żadnego gazu. To straszne jak oni wykorzystują ludzką niewiedzę. Nie możliwym jest, żeby człowiek się na wszystkim znał dlatego daje się czasami nabrać, ale na Boga, żeby oszukiwali tak na kanale edukacyjnym?!
on nie ma za zadanie przerzyć tylko pokazać nam jak przerzyć a zaczaj że wszystkie sceny ze złażeniem ze skał skokami pływaniem itp. są prawdziwe anurz w rurze, którą znajdziesz, gdy zostaniesz sam w mieście będzie z gazem i akurat zachce ci sie ją rozwalić to masz jak znalazł i będziesz wychwalał Beara że chciało mu sie nagrać taki program
Nie rozumiesz. Jestem w branżowcem i wiem, że nie mógłby użyć tego przedmiotu do wysadzenia czegoś. To jest kit, nie zrobiłbyś czegoś takiego za nic w świecie.