PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=550100}

Szkoła przetrwania

Man vs. Wild
2006 - 2011
7,6 20 tys. ocen
7,6 10 1 20120
7,3 3 krytyków
Szkoła przetrwania
powrót do forum serialu Szkoła przetrwania

11 miejsce?

ocenił(a) serial na 6

To chyba lekka przesada!
We wstępie zaznaczam, że "Man vs Wild", że oglądam ten program z ciekawością i całkowita przyjemnością, ale...

No właśnie, ale to jest program popularnonaukowy!? Nie wiem czy jako tako mieści się w definicji serialu. Bo jeśli tak, to można tu jeszcze wrzucić teleturniej "Milionerzy" przecież też ukazuje się w odcinkach, a więc dla niektórych to już serial.

Nie ocenię "Man vs. Wild" musiałbym dać 1/10 ze względu, że nie pasuje mi do zestawienia TOP 100 seriali, a nie zrobię tego bo lubię ten program. Mam nadzieję, że wyręczą mnie inni :)

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
Looney_Kermit

już postaw tą 1 może Ci ulży... życie w stresie jest niezdrowe.

ocenił(a) serial na 6
r0hnin

nie, nie postawię i już ;) :P

ocenił(a) serial na 10
Looney_Kermit

a dlaczego ktoś ma dawać 1 nierozumiem cię jak nie pasuje tutaj to zgłoś do administracji filmweb

ocenił(a) serial na 10
liveprez

a i jeszcze dodam że nieważne ile osób da jedynki to i tak SP będzie klasyfikowana jako serial tylko na odległej pozycji

ocenił(a) serial na 6
liveprez

z jednej strony masz rację, mimo wszystko dalej będzie klasyfikowany jako serial, ale nie będzie tak kuło w oczy.
Zgłosić administracji FW? Tak, zapewne mój jeden głos sprzeciwu przeciwko ponad trzystu odniesie skutek.

Co "szkoła przetrwania" ma wspólnego z serialem?
Gra aktorska? Napiszcie mi coś o wykreowanej postaci!
Muzyka? jest coś więcej niż kilka nut z początku i końca odcinków?
Fabuła? chyba samo przetrwanie w każdym odcinku nią nie jest.

ocenił(a) serial na 8
Looney_Kermit

no ale zapewnia super rozrywkę i o to właśnie chodzi;]

ocenił(a) serial na 9
Looney_Kermit

Serial to materiał filmowy rozlożony na kilka równoległych odcinków i to tyle krótkiej definicji ;] Zawarte są w nim zarówno programy fabularne jak i dokumentalne, nie ma tu żadnej sprzeczności.

ocenił(a) serial na 8
aqu32

serial od serii emitowania czegoś, popieram przedmówce

ocenił(a) serial na 10
Looney_Kermit

Kermit nie ma racji, bo faktycznie serial to coś co jest emitowane w częściach, jedynie dzieli się na podgatunki. W serwisie możesz znaleźć zarówno seriale akcji, jak i przyrodniczne, więc taki rozległy ranking jest jak najbardziej poprawny. Myślę, że dobrym rozwiązaniem jest filtr wyszukiwania, jeśli komuś to przeszkadza, szkoda tylko, że nie można zaznaczyć wielu opcji np. gatunków.

Moim zdaniem Szkoła Przetrwania to genialny serial, natknąłem się na niego niedawno, i teraz prawie zawsze oglądam, nie ważne na którym kanale i jaki odcinek leci. Jest świetny, polecam każdemu.

ocenił(a) serial na 9
Marqiusz

A co? Film dokumentalny to nie film? A zarzuty kermita bardzo często pasują.