Wiadomo ze ma ekipe, to jest tylko program TV, chyba nikt nie spodziewa sie ze sie zabije
albo cos. Mimo wszystko pokazuje duzo ciekawostek dla ktorych warto to obejrzec :)
Bear to zawalisty człowiek ma taką siłe woli zaczajcie wskoczyć tak prawie bez wachania do zamarzającej wody. i jeszcze z niej wyleźć. to jest realne zagrorzenie życia a ja nawet nie moge to jeziorka wejśćbo zimno a jak mam sie zanurzyć to licze do 10. albo wchodzićna skałki tez swego czasu troche łaziłem i na taką wysokośći, przeciwko takiemu bulowi w rękach głównie to ja dziękuję.
Będzie mi teraz wypominał pff. Nie masz już co pisać? No dobra w czasownikach w 1 osobie np. "widze" jw kończy sie na "ę" i nie podskakuj bo sie do testu przygotowuje i wszystko wiem :)
Wspinanie po skałach/ścianach to najpiękniejsza rozrywka! Jaki ból???
A wysokość 200 metrów pod stopami - też wspaniała sprawa.
Koleś ma chyba żelazny żołądek bo to co on czasem jada lub pije przechodzi ludzkie pojęcie.
z takim wybrać sie na biwak zaopatrzonym tylko w nóż i manierkę z wodą.Taki test na wytrzymałość.
No i co z tego inni w telewizji dostają większe pieniądze za nic i jest dobrze.
Facet jest niesamowity!!! Uwielbiam jego program, to co on wyczynia przechodzi ludzkie pojęcie!! Naprawdę - bardzo odważny, bardzo inteligentny i bardzo pomysłowy. Podziwiam tego człowieka. Z jego programów można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy ;)