PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=550100}

Szkoła przetrwania

Man vs. Wild
2006 - 2011
7,6 20 tys. ocen
7,6 10 1 20105
7,3 3 krytyków
Szkoła przetrwania
powrót do forum serialu Szkoła przetrwania

Wiadomo ze ma ekipe, to jest tylko program TV, chyba nikt nie spodziewa sie ze sie zabije
albo cos. Mimo wszystko pokazuje duzo ciekawostek dla ktorych warto to obejrzec :)

użytkownik usunięty
marcin112

yes yes yEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
marcin112

potwierdzam:) uwielbiam gościa!

Bear to zawalisty człowiek ma taką siłe woli zaczajcie wskoczyć tak prawie bez wachania do zamarzającej wody. i jeszcze z niej wyleźć. to jest realne zagrorzenie życia a ja nawet nie moge to jeziorka wejśćbo zimno a jak mam sie zanurzyć to licze do 10. albo wchodzićna skałki tez swego czasu troche łaziłem i na taką wysokośći, przeciwko takiemu bulowi w rękach głównie to ja dziękuję.

ocenił(a) serial na 9
dekster95

Bulowi? Widze bierzesz przykład z tego żałosnego analfabety Komorowskiego ;)

marcin112

Będzie mi teraz wypominał pff. Nie masz już co pisać? No dobra w czasownikach w 1 osobie np. "widze" jw kończy sie na "ę" i nie podskakuj bo sie do testu przygotowuje i wszystko wiem :)

ocenił(a) serial na 7
marcin112

Jaki naród/kraj, taki prezydent.

dekster95

Wspinanie po skałach/ścianach to najpiękniejsza rozrywka! Jaki ból???
A wysokość 200 metrów pod stopami - też wspaniała sprawa.

ocenił(a) serial na 9
marcin112

Koleś ma chyba żelazny żołądek bo to co on czasem jada lub pije przechodzi ludzkie pojęcie.

z takim wybrać sie na biwak zaopatrzonym tylko w nóż i manierkę z wodą.Taki test na wytrzymałość.

helsinger

A ile zarabia za jeden odcinek... :)

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

No i co z tego inni w telewizji dostają większe pieniądze za nic i jest dobrze.

ocenił(a) serial na 9
marcin112

Facet jest niesamowity!!! Uwielbiam jego program, to co on wyczynia przechodzi ludzkie pojęcie!! Naprawdę - bardzo odważny, bardzo inteligentny i bardzo pomysłowy. Podziwiam tego człowieka. Z jego programów można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy ;)

miszmisz

Da się gdzieś obejrzeć "Ray Mears' World of Survival"? Pytam, bo w "szkole przetrwania" jest za dużo śmiertelnie groźnych błędów...