wbija taki menel do dżungli wybija do kamery połowę zwierząt, a normalnie może i więcej i
głupio się uśmiecha, a jego widzowie mają jeszcze radochę.
ja też nie jestem wegetarianką, mięsko jadam, poza tym wybijam każdą muchę, komara i osę jaka wleci mi do domu, na myszy wykładam trutkę ... a Ty? podziel się franciszku z asyżu :)
na tym polega przetrwanie... nie ma się co rozczulać albo on zabije i zje albo sam tak skończy... taka jest ludzka natura która jest ponad przekonaniami
Jesteśmy rozwiniętą rasą i do przetrwana wcale nie potrzebujemy mięsa. Chyba, że byśmy utknęli sami na jakimś leśnym zadupiu.
Taki jest łańcuch pokarmowy. Wolałbyś być pierw poszarpany potem zabity przez Aligatora czy wolałbyś go szybko dźgnąć w kark?
napruto o to właśnie w tym programie chodzi.... pokazuje jak przeżyć gdybyśmy utknęli na jakimś "leśnym zadupiu", albo w innych nieciekawych warunkach. Już sam tytuł na to wskazuje.
Vaylander kolejny raz popisal się brakiem tolerancjii na forum:-)
potwierdzam słowa pana szymas'a 93i xxxforumowiczxx to jnest sztuka przetrwania jakbyś nie zauważył to w niektórych terenach miał tylko mięso to czym miał się pozywić śniegiem?a może korzonkami ?
założyciel tego tematu nie wie że bear nie zabijał ich dla ,,kozakowania'' tylko żeby coś zjeść , a tak swoją drogą to zastanawia mnie czy przeczytałeś choćby jedną książke , pewnie usłyszałeś o Misiu od kolegi znalazłeś informacje potem w necie i pomyślałeś że założysz sobie temat i go zdyskriminujesz jeśli tak to ostro sie mylisz
(jeśli kogoś z obecnych tu uraziłem to przepraszam , ja tylko wyraziłem swoje poglądy )
W jednym odcinku Grylls opowiadał o katastrofie samolotu w której część ludzi przeżyła a część zginęła.Ci co przeżyli aby przeżyć musieli jeść mięso tych co zgnięli.Jak widać są sytuacje że trzeba jeść i nie można się litować np nad krokodylem bo on jak by mógł też by cię zjadł.
http://www.filmweb.pl/film/Alive%2C+dramat+w+Andach-1993-3772
proszę tu macie film na temat tej tragedii w Andach o której piszesz. A co do tematu tego posta powinni zrzucić twoje wegetariańskie dupsko do jakiejś dżungli i ciekawe czy wtedy byś zmienił zdanie. Poza tym słowo morderca pasuje tu raczej do ciebie bo zamordowałeś temat tego postu oraz swoją wypowiedź hehe
Popieram kolege w 100% procentach. Niewolno dopuścić do tego by obrażano pożądnych ludzi i wyzywano ich od morderców, założyciel posta jakiś tam napruto powinien się zastanowić kogo obraża. Bo zapewne nawet nie wie czego dokonał Bear, nie wie ze zdobyl Everest, że przeleciał nad nim na motolotni, że jest naczelnikiem skautów, wspiera organizacje harytatywne, nie wie że złamał on kregosłup w dwuch miejscach podczas skoku na spadochronie, a lekarze nie dawli mu żadnych szans na to że będzie chodził, a on nie dosyć że zaczoł chodzić to wspioł się na Everest. Dlatego należy mu się szacunek. Jest to wielki człowiek którego należy naśladować a nie obrażać.
Pozdrawiam wszystkich fanów Bera i polecam nie tylko program ale równiż książki z których można się wiele dowiedzieć.
napruto to samo można powiedzieć o tobie...
wbija taki menel do pizzerii i zamawiając kebab wybija zwierzę, a normalnie może i więcej i
głupio się uśmiecha, a właściciel ma jeszcze z jeszcze radochę bo więcej zarobi.
Z mojej strony totalny ignor co do powyższego - prowokuj sobie innnych - ja CIĘ OLEWAM CIEPŁYM MOCZEM haha !
Z terrorystami się nie negocjuje, do nich się strzela. W kontekście ekoterrorystów mam podobne zdanie.