gdzie są oceny ujemne? Dać temu gownie 1/10, to tak, jakby nazwać go arcydziełem.
Zawsze mówiłem, że ocena 1 która ma tytuł "Nieporozumienie" to za dużo dla pewnych produkcji.
Potrzebna jest jeszcze ocena 0 z tytułem "Śmiech na sali".
Nie. Chcę po prostu zobaczyć czy dasz radę, bo z zachowani wnioskuję że masz 10 lat.
Widzisz, im chodzi o to, że ten serial to mistrzostwo w swoim idiotyzmie. Że jest tak zły, że aż dobry.
nie jest zly ten 1 sezon z tamtego roku lepszy niz ten z tg ale napewno nei jest zly
Ten serial jest i był głupi. Właśnie dlatego dobrze się go ogląda, chociaż czasami poziom deblizmu sięga zenitu, i nie mogę go znieść.
cos cipowiem cos co jest glupie nie oglada sie fajnie a on glupi nei jest czasem dzieja sie glupie rzeczy ale nie znaczy ze jest glupi
sam sb idz do ksiazek jak tak bardzo czytac lubisz ale ty chyba nie umiesz czytac
...Co ty bredzisz? Jeżeli nie umiem czytać, to jakim cudem wiedziałem co piszesz w poprzednich postach? Powiem jedno: jesteś żałosny. Rodzice powinni bardziej cię doglądać, po to co tu wyczyniasz, jest po prostu niepojęte.
Wiesz? Kłótnia z tobą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobrze by się nie grało, gołąb i tak przewróci wszystkie pionki, nasra na szachownicę i będzie dumny z wygranej. Żegnam, nie pozdrawiam. Idź w cholerę.
klotnia z tb jest jak walka pudzana z najmanem taki najmanek jak ty dobrze wie ze nie ma szans z pudzianem czyli mna a dalej sie projesz ofiaro:D
To trochę przesada. Dla mnie najwyższą oceną, jaką można z czystym sumieniem dać Szkole, to 7 gwiazdek, z przymrużeniem na wątki demoralizujące i nierealne.
Przepraszam, ale nie potrafiłabym wyżej tego ocenić.
Ale rozumiem, że może się podobać, bo oglądając ten serial nie można się raczej nudzić.