PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721921}

Szkoła

2014 - 2020
3,3 4,8 tys. ocen
3,3 10 1 4838
2,3 3 krytyków
Szkoła
powrót do forum serialu Szkoła

Nie zgadzam się. Jak dla mnie jest fajny i często oglądam .

Vachell

Bo masz gówno zamiast mózgu...dlatego ci się podoba, i to właśnie przez tak8ch jak ty takie dupiane serialiki ciągną się w nieskączoność

ocenił(a) serial na 6
Belzebub_666_filmweb

Mam swój rozum i mnie się podoba i nie muszę nikomu sięz tego tłumaczyć . Ciekawi mnie jaki Ty masz gust . A tak na marginesie w Polskim słowniku nie ma słowa "nieskączoność" , tylko nieskończoność . I kto ma nie wiele we łbie ??

Vachell

Ja nie oglądam TV wcale, i nie zgrywaj polonistki wielkiej....kiedyś na przełomie 2001/05 dało się oglądać TV...znasz takie seriale jak Renegat ?, Roswel: w kręgu tajemnic ?,....nie...no to korda

ocenił(a) serial na 6
Belzebub_666_filmweb

He he , jak już , to polonisty , bo ( chyba :P ) jestem facetem ;) .
Jeśli chodzi o Roswell , to ten temat uwielbiam ( potężnie interesuję się UFO, obcymi itd . Seriale i filmy tego typu oglądam jak po***any. Serio . Ale od seriali wolę filmy typu Czwarty stopień, Uprowadzenie , Alien abduction czy nawet Obcy lub Prometeusz ;) . Pozdro .

Vachell

Ha...miło wiedzieć źe jest ktoś kto zna się na filmach i serialach....☺

ocenił(a) serial na 6
Belzebub_666_filmweb

Dzięki ;) . A Ty jakie lubisz o obcych ??

Vachell

Filmy z seri "Predator"....ta rasa kosmitów jeat najbardziej dla mnie prawdobodobna

ocenił(a) serial na 6
Belzebub_666_filmweb

Uwielbiam Predatora !! Pierwsza część świetna, za to druga bardzo przeciętna. Predators z Adrienem Brodym bardzo fajny film. Już nie mogę się doczekać tego nowego , ale to dopiero w 2018 :/ .

Vachell

Z Brodym....śmiechu warte....niech lepiej juź zostawią te serię

ocenił(a) serial na 6
Belzebub_666_filmweb

Mimo , że nie jest to jakiś wielki hit, to mnie się podobał.
Na pewno lepszy niż Predator 2 . Niech robią jak najwięcej filmów o Predatorze , tylko żeby nie wypuszczali gniotów , a jakieś produkcje na poziomie .

użytkownik usunięty
Vachell

Rozumiem cię, ale nie do końca popieram.
Oczywiście, jeśli potraktujemy to, że nie jest realistyczny ze znacznym przymrużeniem oka - może się podobać.

ocenił(a) serial na 6

Oglądam tylko po to, ażeby się pośmiać. Oceniłem na 8, tylko jako serial komediowy :)