PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721921}

Szkoła

2014 - 2020
3,3 4,8 tys. ocen
3,3 10 1 4808
Szkoła
powrót do forum serialu Szkoła

Od samego początku zacząłem oglądać szkołę i oglądam codziennie o 15 prawie każdy odcinek na
jedno kopyto to się robi nudne i nie mają co wymyślać pewnie z kolejnych odcinków lub sezonów
nic nie będzie specjalnego 5/10

Oglądam zawsze prawie jak mam pierwsze zmiany, akurat jak wracam i się ogarnę to leci. ;)
Oglądam dla rozluźnienia, do kawy, odpoczynki. Lubię ale wydaje mi się, że z tym będzie jak z Wawa Non Stop, jeden sezon i do widzenia. :D

ocenił(a) serial na 1

Przepraszam, ale ile Pan ma lat ? Nie che Pana urazic, ale sam Pan przyznal ze oglada to gowno CODZIENNIE o 15h.i jeszcze ocenia to gowno na 5 ? chyba cos tu jednak nie gra, prawda ? Nie znam Pana , nic nie wiem, ale jesdno jest jasne - trzeba z tym skonczyc. Tyle jest rzeczy ktore mozna robic w zyciu, a Pan wybiera akurat ogladanie tej manipulujacej ( jak widac ze skutkiem) produkcji ? w dodatku uwaza Pan ze to jest nudne i nie bedzie dalejj nic specjalnego . W t-akim razie dam rade- prosze wylaczyc ten szajs, odejsc od telewuzora i zajac sie swoim zyciem. sam Pan przyznal ze to nudne ! a jednak dalej to oglada ? byc moze juz nie, byc moze w obecnej chwili juz Pan zmadrzal ! ale jesli nie, to blagam, nie dawajcie mediom tej satysfakcji !
bo to ma Pana oglupic. o to chodzi. zamiat ogladac telewizje mozna robic tyle rzeczy ! a jednak ludzie sa na tyle bezwolni ze i tak to robia, nawet jezeli ,ekhm, ''zdaja sb sprawe ze to jest glupie''
tak wiec prosze sie ogarnac i powodzenia

użytkownik usunięty
crulova

Przepraszam ale to jest nie pańska sprawa i proszę mi nie zabraniać oglądania i nie ważne ile ja mam lat a po za tym interesują mnie filmy Akcji Sensacyjne Karate i Sztuki Walki

użytkownik usunięty
crulova

Zgadzam się. Odcinki niewiele uczą, u starszych mogą wywołać obrzydzenie, a u młodszych lęk lub fascynację.

crulova

Nie marudź ja ten film pierwszy raz Lwie Serce z Van Dammem widziałem 17 lat temu