PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721921}

Szkoła

2014 - 2020
3,3 4,8 tys. ocen
3,3 10 1 4838
2,3 3 krytyków
Szkoła
powrót do forum serialu Szkoła

Odcinki - 00 do 04
PLUS:
- taka tam okularnica z odc 0 - ale lasencja ;) (mało Jej było na razie)
-ta 13 latka i ten dzieciak na wózku (w 2 odc-kach byli) są naturalni, dobrze im idzie aktorstwo, nie
seplenią itp jak co niektórzy inni
- dzieciak od tabletu (i złego ojca) którego nie zniszczył też dobrze mu idzie aktorstwo
- okularnica córka alkoholiczki
- cwaniak od dyktand, też dobrze grał ale że się bał mniejszego od siebie to takie trochę
śmieszne...

- dodam jeszcze matematyczkę "smoczyce" do PLUSów.
dyrektor - ujdzie ale mógłby być jeszcze bardziej stanowczy, wyrazisty i twardy.

-MINUSY
- ta złodziejka - ładna ale aktorstwo sztuczne, drewniane - sama postać bardzo mocno negatywna,
rozkapryszonej dziołchy
- lala "primadonna" z od 0 - nic ciekawego w rzeczywistości.....
- 2 psiapsióły nierozłączki - koszmarne - wydumany do granic możliwości bzdetny "wielki' problem - dyrektor i ileś tam nauczycieli, rodzice w to zaangażowanych
- trądzikowa - kiepska charakteryzacja bo nie była wcale taka straszna a nawet w miarę ładna,
kiepska gra cała akcja też ostro presadzona
- "przygłupek" kupujący dyktanda, kiepska gra, nienaturalny
i tak samo jak ta lala znęcająca się nad "trądzikową"

do minusów też nauczycielka polskiego - "młoda ciepła kluszka" - nadająca się do przedszkola a
nie do szkoły, nawet nie podstawowej.... słabo gra

ocenił(a) serial na 5
ixxert

W mojej opinii, klasa Ib gimnazjum (Daria, Szymon. Patryk) gra całkiem dobrze.

ixxert

modelka była bardzo ładna

ixxert

nie wiem z którego odcinka,ale była taka „brzydula",co jej chłopaki mydła dodali do coli.i co potem zaczął jeden z nich z nią chodzić.Ta „brzydula" to moja koleżanka z mojego (prawdziwego) gimnazjum (nie tego serialowego).

użytkownik usunięty
ixxert

Lubiłam taką Zuzę...

ixxert

gdzie za free sa te odcinki?