PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721921}

Szkoła

2014 - 2020
3,3 4,8 tys. ocen
3,3 10 1 4826
2,3 3 krytyków
Szkoła
powrót do forum serialu Szkoła

Sytuacje pokazane w tym "serialu" nie mają prawa bytu. Licealiści głupsi niż uczniowie pierwszych klas podstawówki. Nauczyciele siejący postrach szastający jedynkami i wzywający rodziców (I mało rozgarnięci uczniowie nie potrafiący ich zbajerować. Ja też chodziłem do liceum publicznego i pamiętam jak wyglądała rzeczywistość :D). No i te morały z których zawsze każdy czerpie lekcję... Ze świecą szukać gorszego paradokumentu. Przy tym "Trudne Sprawy" to arcydzieło .

MikeyS

Szkoła absurdu? Chyba raczej patologii!

użytkownik usunięty
marysia000_filmaniak

U mnie w gimnazjum były podobne akcje, choć może brzmi to nieprawdopodobnie. Teraz chodzę do, że tak powiem, dobrego liceum i atmosfera jest nie do porównania :)

ocenił(a) serial na 7
marysia000_filmaniak

Nie ja proponuję, żeby zmienić tytuł na "Szkoła degeneratów". Taki tytuł byłby idealny. :)

ocenił(a) serial na 1
MikeyS

To ma aż tak wysoką ocenę? Co to w ogóle za problemy? Codziennie w tej szkole ktoś się wiesza, bierze narkotyki, wszczykuje botoks. Tam jest tyle niedorzeczności, że nie wiem, kto to w ogóle ogląda. Kilka odcinków dla mnie to było za dużo. Po prostu jedna, wielka komedia. Też chodziłam do gimnazjum i takie sytuacje mogły się dziać, ale raz na rok.

ocenił(a) serial na 7
MikeyS

Tam co chwila ci nauczyciele wzywają rodziców tych uczniów. Tak się zastanawiam, którzy rodzice tak mają zawsze czas, żeby tam przychodzić tak na każde zawołanie. Czy oni w większości nie muszą pracować?

Ramiro_29

W jednym odcinku matka uczennicy była wściekła, że ją zerwali z pracy

ocenił(a) serial na 7
marysia000_filmaniak

No tak, kilka razy się tak zdarzyło, że rodzice się wkurzali, że wzywali ich z pracy do szkoły, ale to należało raczej do rzadkości.