To było poniżej poziomu. LUDZIE, TAK NIE WYGLĄDA ŻADNA SZKOŁA. To jest jakieś pomylone. A
język? "Ziomówki", "Oblukaj"? Serio? Proszę Was. Myślcie trochę. Choź trochę.
Ten chlopak i jego tekst do starszych od niego dziewczyn ziomowki mnie rozwalil kto tak gada to ja nie wiem jeszcze lepszy jest ten niby szkolny huligan taki dostalby raz od sredniej budowy chlopaka i by przstal pajacowac.Wogole ten serial to niezla komedia nic nie ma wspolnego z prawdziwa szkola
To dopiero pierwszy odcinek (a właściwie odcinek zero), może przystopują w następnych.
Teksty "licealistów" mnie też mocno zdziwiły, zwłaszcza że w zapowiedziach twórcy serialu mówili, że "aktorzy" sami zmieniali tekst scenariusza, żeby lepiej brzmiał (podobno).
dzisiaj obejrzałam te odcinki 3 co wyszły i to jest tragedia... ani to śmieszne, ani to edukacyjne. Wiadomo że nie ma co się spodziewać wybitności, ale ukryta prawda jest czasami przynajmniej śmieszna a to jest po prostu jest nie wiem nawet jakie. I Ci wszechobecni kretyni! WTF Wielkie kozaki i bad boye... bleeeeeh
Zgadzam sie. To dno. Mam potrzebe napisac tu n'a forum,bo inaczej wybuchne. Widzialam 1 odcinek,starczy mi. Aktorstwo to dno,scenariusz to dno,caly pomysl to dno. W tym ''serialu'' uceniowie sa przedstawiani jako glaby bez mozgu,oklepane schematy. Laska jest szkolna zlodziejka,bo nie dostaje zbyt duzo kieszonkowego,jej kolezanka osadza o kradziez jedna z normalnych osob,ale oczywiscie taka,ktora jest ostatnia sierotka i nie umie sie postawic zlosliwosci kolezanek. Chlopiec ze zlamana noga i jego rowiesnik bawia sie w wyzwania, temat przewodni to ''kto predzej sie zabije''. Oczywiscie zaden z uczniow nie ma na tyle mozgu,zeby to przerwac poza sliczna okularnica ktorej nikt nie slucha. Serio,k***a,ja mam w to uwierzyc ?
Bo to jest kolejne wielkie gówno telewizji, które robi odbiorcom wodę z mózgu. Ani to mądre, ani śmieszne, ani prawdziwe. Strach pomyśleć, że oglądają to dzieciaki z podstawówki, które, choć oczywiście nie wszystkie, to w większości są bardzo podatne na tego typu ogłupiające produkcje. Przykład: znam dzieciaka 10-cio czy 11-sto letniego, który ogląda to codziennie, żeby jak powiedział "wiedzieć co go może czekać w gimnazjum i dalej". I święcie wierzy, że to jest prawdziwe. Powinni to zdjąć, zakazać emisji, powiesić tych, co to wymyślili, bo takich ogłupionych dzieciaków na pewno jest dużo więcej.