Moje 2 ulubione seriale.... I wy**bane mam w krytykę innych, którzy wolą jakieś nudne seriale typu doktór Haus itp xd
Może parę rzeczy bym tu dopracował, ale generalnie gra aktorska, akcje, i pomysły na odcinki są fajne ;D Najlepsze są te ''krzykate'' odcinki gdzie się awanturują ;d
Ja też uwielbiam te wszystkie seriale paradokumentalne pomimo tego, że mam 32 lata. I mnie też nazwiesz trollem? Nie zgadzam się jedynie z autorem tematu, co do Dr.House bo też bardzo lubię ten serial.
O gustach się nie dyskutuje. Nie ma czegoś takiego jak dobry czy zły gust, bo każdy ma inny. Ja mam podobny gust do autora tematu, bo też bardzo lubię te wszystkie seriale paradokumentalne.
a gdzie ja napisałem że ma on dobry czy zły gust,czytaj ze zrozumieniem napisałem że nie ma on żadnego gustu,jak można mieć gust oglądając tak durne gówno,autor tematu nie zasługuje na miano "gust"
a gdzie ja napisałem że ma on dobry czy zły gust?czytaj ze zrozumieniem koleś,napisałem że nie ma on żadnego gustu,jak oglądając takie durne gówno i można mieć jakikolwiek gust,ludzie którym podoba się ten serial nie mają prawa mówić że mają jakikolwiek "gust" bo są oni ludźmi tępymi i nie mają bladego pojęcia o filmie bądź serialu
Każdy człowiek ma swój indywidualny gust i nie można nikogo nazywać tępym z tego powodu jaki ma gust. Przykre jest to, że niektórzy ludzie tego faktu nie potrafią zrozumieć. Wyzywanie kogoś z tego powodu jaki ma gust to dyshonor i powód do wstydu. Nie pozdrawiam.
Wystarczy wejść na twój profil i zobaczyć jakie debilne filmy oceniasz wysoko "Galerianki" i "Bejbi blues" na 8.Sorry że uraziłem cię ale naprawdę nie masz pojęcia na temat dzieła filmowego i jego elementów składowych.
Po prostu żadnego filmu czy serialu nie rozkładam na czynniki pierwsze i nie interesują mnie żadne elementy składowe filmu czy serialu. Film czy serial jest dla mnie rozrywką a nie jakimś dziełem sztuki .
ok,widzę że twój gust opiera się tylko na tym aby obejrzeć coś i nie zastanawiać się nad tym czy to coś miało jakikolwiek sens,film czy serial może według kipieć brakiem logiki ale najważniejsze jest że ty jesteś zadowolony z seansu,widać że jesteś jednym z wielu ludzi w społeczeństwie którzy mają zerowe pojęcie o czymkolwiek
Bo o to chodzi w filmie czy serialu. Jakbym się jeszcze miał zastanawiać jaki miał sens to by mi chyba życia nie wystarczyło. Oglądając film lub serial mam się dobrze bawić a nie zastanawiać się nad sensem.
człowieku próbuję przetłumaczyć ci ze to co oglądasz ogłupia cię i robi z ciebie jeszcze większego(sorry za określenie ale to prawda) debila,taki filmy jak "Skazani na Shawshank" czy "Lot nad kukułczym gniazdem" są dla milionów osób na całym świecie genialne,są arcydziełami kina,ale przyjdzie taki debil i oceni go nisko bo on musi wyłącznie się dobrze bawić,takim człowiekiem jesteś,masz zerowe pojęcie ale nadal próbujesz mi i sobie wmawiać ze masz racje.Przypominasz mi moją osobę z dzieciństwa kiedy to dla mnie "Power Rangers" były najlepsze na świecie,problem w tym że z tego wyrosłem i nie postrzegam filmu czy serialu w ten sposób.Ty najwyraźniej nie
Skazani na Shawshank to jeden z lepszych filmów jakie widziałem 10/10, Lot nad kukułczym gniazdem to jednak już nie moje klimaty bo nie przepadam za filmami o wariatach jednak oceniam go na 5/10 za znakomitą kreację Nicholsona. To, że bardzo lubię te seriale paradokumentalne to nie znaczy, że nie potrafię docenić dobrego kina.
Ale te seriale naprawdę są tanimi i żenującymi produkcjami,oczywiście że nie zmienię twojej opinii,ale chciałbym przemówić do twojej wiedzy iż te rzekome seriale (nie wiem czy taka żenua zasługuje na określenie "serial" )ogłupiają społeczeństwo.Możesz je lubić ale oznacza to że zostałeś zmanipulowany przez telewizję.
Jak dla mnie to te rzeczy, które tam wymyślają w tych serialach są tak absurdalne i niewiarygodne, że to są najlepsze komedie, i śmieje się mocno jak to oglądam.
Andrzeju, uważam tak samo. Uwielbiam te seriale nie z powodu głębokich doznań emocjonalnych i ciekawych przemyśleń "po" filmie, ale dlatego, że mnie po prostu bawią. Nie traktuję ich tak jakby miały mi zmienić życie, ale są dla mnie śmiesznym "luźnym" tłem do codziennych czynności.
Nie słuchajcie fabi974 jest po prostu trollem. Głupim trollem. Nie chcę nikogo obrażać, ale taka prawda. A co do serialu jest głupi, ale jednocześnie świetny, bo śmieję się przy nim jak przy żadnym innym.
Trolololo. Bardzo zabawne "Doktor Haus" , "szkoła i szpital to najlepsze". No cóż Prima Aprilis już się skończył.
Gra aktorska akurat to 1/10. Zwłaszcza teksty są sztuczne. Normalnie w życiu nikt tak nie mówi. Ale czego się spodziewać po małolatach? Jedyne, co wypadło naturalnie to wrzask nauczycielki (biologica?) w szatni wieczorem, gdy 2 chłopów nagrywało film o kosmitach.
który to odcinek o kosmitach xd? ale te sytuacje są takie głupie w tym serialu. Już widziałem tam z 5 razy jak laska zaszła w ciąże i kupiła przez internet tabletki poronne. Kończą się pomysły, a dopiero się serial zaczął (rok temu)