PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=301254}

Szminka w wielkim mieście

Lipstick Jungle
2008 - 2009
6,9 1,8 tys. ocen
6,9 10 1 1828
Szminka w wielkim mieście
powrót do forum serialu Szminka w wielkim mieście

obejrzałam dwa pierwsze odcinki i.. oni zmienili połowe obsady czy tylko mi się tak wydaje? Z sepleniacego Kirbiego zrobili przystojnego Kirbiego, Zmienili męża i dzieci Wendy.. o ile samej Wendy tez?
Hectora?
Spowodowane to było strajkami czy czegoś nie załapałam?

Karinn

Myślałam, że to jakaś marna prowokacja... bo "Szminkę..." oglądałam i żadnych zmian nie widziałam. Ale właśnie dla przypomnienia ściągnęłam sobie pierwszy sezon i był tam "dodatkowy" odcinek - zdziwiłam się, że ktoś dwa razy umieścił ten sam (pierwszy) odcinek - ale co się okazało: pozornie ten sam odcinek ma innych aktorów!;> Więc faktycznie musieli zacząć kręcić z innymi aktorami, a potem ich zmienili i zrobili wszystko od nowa.

ocenił(a) serial na 7
sarenka

oo.. to ja trafiłam w takim razie na ten z innymi aktorami i się bardzo bardzo bardzo zdziwiłam..
ale ogólnie miło się oglądało do końca.
Zmiana Shane'a i ogólnie sytuacji - że nie rozwodzi się z Wendy była lepszym pomysłem.
Kirby oczywiscie też fajniejszy, przystojniejszy przede wszystkim ;D
Reszta też ok..
mam nadzieje, że jednak powstanie kiedyś 3 seria ;]

ocenił(a) serial na 10
Karinn

3 seria już powstała puszczają ją teraz
w usa

mysia450

chyba chciałbyś żeby powstała bo jak narazie nietrafiłem na 3 serie !!!!!!!!! fajnie by było ale szanse są zerowe !!!!!!! jak juz serial porzucili to niebedzie kontynłacji!!!!!

mysia450

Skąd informacja, że powstała trzecia seria?

ocenił(a) serial na 6
Karinn

Po pilocie zdecydowano zmienić aktorów jak i kilka wątków. Nakręcono więc alternatywnego pilota (reszta odcinków była już kręcona z obsadą z tego pilota), ale ten pierwszy poszedł już "w świat". Obie wersje są dostępne w necie.
Faktycznie może nieźle zakręcić jak się o tym nie wie, ogląda się pierwszego pilota, a potem resztę właściwych odcinków.

Sighma

Czy może ktoś podać link do drugiej wersji pilotowego odcinka?