Żeby nie odbierać ciekawości tym, którzy jeszcze nie oglądali napiszę, tylko, że odcinek mi się podobał. Dużo się działo, a Bartek i Marta ładnie razem wyglądają ;)
[quote]a Bartek i Marta ładnie razem wyglądają ;)[/quote]
Bluźnisz :D.
Jak dla mnie znowu są te same błędy - za dużo wydarzeń jak na jeden odcinek i wszystko zostało przedstawione bardzo pokątnie i było po prostu mocno naciągnięte. Ale wszystkie postaci zostały odświeżone i to mi się bardzo podobało.
...ale muzyka byla znosna...ciekawe jakie to tracki byly;) zwlaszcza jeden taki tam.. hmm..;)))
zgadzam sie w zupełności z PoisonGirl26 , ale i tak bardzo lubie ten serial, moim zdaniem oni za często jak na odcinek sie rozstają i znowu schodzą ;P
Szczerze mówiąc, mnie się nie podobał ten odcinek. I po obejrzeniu go, coś mi się zdaje, że w tym sezonie znów Bartek i Ewka będą się bawić "w chowanego". Bo pewnie znowu Ewka teraz będzie unikać Bartka i w ogóle. A to już się robi nudne.
Pierwszy sezon był fajny, ale drugi już nie, a trzeci coś mi się wydaje że będzie na tym samym poziomie co drugi. Choć mam nadzieje że będę się mylić.
lichy serial, ale i tak go ogladam , bo zaczelam;) ale co do wczorajszej muzyki, to nikt nie ma informacji?
Macie racje, ja tez mam już dość tego że schodzą się i rozschodzą co chwilę. Najbliższe odcinki pewnie będą się skupiać na Marcie i Bartku i ich zbliżaniu się do siebie. Tak jak ktoś powiedział zabawa 'w chowanego'..