PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540333}
5,7 14 tys. ocen
5,7 10 1 14461
4,7 3 krytyków
Szpilki na Giewoncie
powrót do forum serialu Szpilki na Giewoncie

Dyskusja na temat dzisiejszego odcinka.

ocenił(a) serial na 8
fanpolskichseriali

Żeby nie odbierać ciekawości tym, którzy jeszcze nie oglądali napiszę, tylko, że odcinek mi się podobał. Dużo się działo, a Bartek i Marta ładnie razem wyglądają ;)

ocenił(a) serial na 4
Triiste

[quote]a Bartek i Marta ładnie razem wyglądają ;)[/quote]
Bluźnisz :D.
Jak dla mnie znowu są te same błędy - za dużo wydarzeń jak na jeden odcinek i wszystko zostało przedstawione bardzo pokątnie i było po prostu mocno naciągnięte. Ale wszystkie postaci zostały odświeżone i to mi się bardzo podobało.

ocenił(a) serial na 4
fanpolskichseriali

...ale muzyka byla znosna...ciekawe jakie to tracki byly;) zwlaszcza jeden taki tam.. hmm..;)))

ocenił(a) serial na 10
fanpolskichseriali

zgadzam sie w zupełności z PoisonGirl26 , ale i tak bardzo lubie ten serial, moim zdaniem oni za często jak na odcinek sie rozstają i znowu schodzą ;P

ocenił(a) serial na 6
fanpolskichseriali

Szczerze mówiąc, mnie się nie podobał ten odcinek. I po obejrzeniu go, coś mi się zdaje, że w tym sezonie znów Bartek i Ewka będą się bawić "w chowanego". Bo pewnie znowu Ewka teraz będzie unikać Bartka i w ogóle. A to już się robi nudne.
Pierwszy sezon był fajny, ale drugi już nie, a trzeci coś mi się wydaje że będzie na tym samym poziomie co drugi. Choć mam nadzieje że będę się mylić.

ocenił(a) serial na 4
fanpolskichseriali

lichy serial, ale i tak go ogladam , bo zaczelam;) ale co do wczorajszej muzyki, to nikt nie ma informacji?

ocenił(a) serial na 6
fanpolskichseriali

Macie racje, ja tez mam już dość tego że schodzą się i rozschodzą co chwilę. Najbliższe odcinki pewnie będą się skupiać na Marcie i Bartku i ich zbliżaniu się do siebie. Tak jak ktoś powiedział zabawa 'w chowanego'..

ocenił(a) serial na 10
agnieszka_zio

Witam jak się nazywa melodia lub gdzie można sobie pobrać melodię w napisach końcowych odcinka 27?