PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626543}

Szpital Nadziei

Saving Hope
2012 - 2017
7,2 1,5 tys. ocen
7,2 10 1 1533
Szpital Nadziei
powrót do forum serialu Szpital Nadziei

Saving Hope opowiada historię lekarzy szpitala w Toronto.Wszystko zaczyna się gdy w Święta Bożego Narodzenia , Szef oddziału Chirurgi Charlie Harris (Michael Shanks) ulega wypadku samochodowego, w wyniku którego zapada w śpiączkę. Jego żona jak również chirurg Alex Reid (Erica Durance) wraz z nowo przybytą gwiazdą chirurgi Joel'em Goran (Daniel Gillies) zaczynają walkę o jego życie. Rozwoju całej historii przygląda się Dr. Harris który przebywając w śpiączce, przemierza korytarze szpitala w formie ducha. Choć sam nie wie czy jest on zjawą czy wytworem własnej wyobraźni. Reid wraz z innymi lekarzami ,muszą codziennie walczyć o życie innych pacjentów pamiętając by przy tym nie tracić nadziei.

jako ,że odrzucono to jako opis serialu więc dla zainteresowanych daję tutaj, ponieważ nadal na górze nic nie ma.

olcia07111

dodałam twój opis, może ode mnie zaakceptują

snazzygirl

Nie ma sensu dodawać tej samej treści, opis jest pełen błędów. Może wystarczyłoby je poprawić?

ocenił(a) serial na 3
tortelini

Nie wiem, gdzie mogłabym dodać pewne pytanie, ale zastanawia mnie jedno - czy to prawda, że ten serial będzie miał tylko trzy odcinki? Niby na filmwebie są zaznaczone tylko trzy, ale być może będzie więcej, tylko dalsze są jeszcze kręcone? Już nie wiem, jak to będzie. może ktoś z Was coś wie? Byłabym wdzięczna.

xena_4

http://www.imdb.com/title/tt1954804/episodes?season=1 wg IMDB planowanych jest 6/7 odcinków. Całkiem możliwe, że decyzja o ich ilości zostanie podjęta dopiero na podstawie wyników oglądalności pilota.

ocenił(a) serial na 3
tortelini

Dziękuję za informacje. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i pojawi się więcej, niż trzy odcinki. Zapowiada się z tego dobry serial. I liczę na to, że taki będzie :D