PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626543}

Szpital Nadziei

Saving Hope
2012 - 2017
7,2 1,5 tys. ocen
7,2 10 1 1536
Szpital Nadziei
powrót do forum serialu Szpital Nadziei

Saving Hope - pilot

ocenił(a) serial na 3

Mam pytanko - gdzie mogę zobaczyć ten odcinek? Przeglądałam wszelkie strony z serialami
online i nigdzie tego nie ma. Może Wy coś wiecie?

ocenił(a) serial na 3
xena_4

Szukałam i znalazłam. Mam odcinek http://odsiebie.pl/qk7jmhqx3m92/saving.hope.s01e01.hdtv.x264-2hd.mp4.html#

ocenił(a) serial na 8
xena_4

Ten link to chyba z i i tv(bez spacji), tam zawsze od razu są dodawane odcinki ;)

ocenił(a) serial na 3
Hazine

Jak sprawdzałam koło godziny 9.00 rano, to w I IT V tego jeszcze nie było. Więc szukałam przez google i w ten sposób znalazłam ten link. Zanim to się pojawiło na I I T V ja już byłam po seansie :)

użytkownik usunięty
xena_4

Mam do was pytanie, skoro już widzieliście (?) odcinek: da się bez problemu zrozumieć bez napisów? Przeważnie oglądam seriale w oryginale bo nie chce mi się czekać na tłumaczenie ;p ale ten jest medyczny, więc boję się tych wszystkich medycznych pojęć, które są czasem średnio zrozumiałe po polsku...
Jak wrażenia? :) Warto obejrzeć? Tylko proszę bez spojlerów, bo przecież jeszcze nie widziałam ;)

ocenił(a) serial na 3

Zazwyczaj bardzo dobrze rozumiem seriale bez tłumaczenia. Ale przyznam się, że w przypadku tego, miałam problem. Czasami bardziej musiałam się domyślać, niż naprawdę rozumiałam.
Pierwszy odcinek...Hmmmm... Był raczej średni. Nie wiem, być może tak go odebrałam, ale zazwyczaj unikam seriali medycznych, dlatego, że ich nie trawię. Ale ten wydaje się być nietypowy, więc mimo wszystko będę oglądała dalej. Niektóre scenki wydawały mi się strasznie sztuczne. Zwłaszcza te, pokazywane przed wypadkiem. Ta cała wesołość Alex.... No nie wiem, jakoś tego nie kupuję. Ale po wypadku, było już znacznie lepiej. Tak bardziej wiarygodnie wyglądało wtedy to wszystko. No i Erica jako Alex dała z siebie wszystko.
Mimo wszystko, warto obejrzeć.