Mam to samo z babcią +trudne sprawy, dlaczego ja i sądy. Żyć się nie da. To jest już zwykłe ogłupianie narodu i nic więcej.
Bo te wszystkie seriale paradokumentalne,są wyjątkowe denne i mają wyjątkowo paskudny chwyt czyli fałsz.
no z jednej strony to się nie dzieje naprawdę, ale z drugiej jest na podstawie prawdziwych wydarzeń albo bardzo prawdopodobnych :)
skąd to wiesz na jakiej podstawie tak twierdzisz, ten serial ogladaja tylko pół mózgi z iq 50
Nie uważam się za "pół mózga" to po pierwsze. A po drugie każdy ma prawo wyrażać swoją opinię na temat serialu. Jeżeli złamania kończyn, wypadki itd są dla Ciebie nierealne to trudno - to Twoja opinia. Nie powiedziałam że w 100% jest prawdziwe ale NA PODSTAWIE prawdziwych wydarzeń.
Większym obciachem jest wystawienie oceny 6 takiemu pseudoserialowi, który nigdy nie powinien byc w telewizji emitowany.
Gość w szpitalu mi też mówił że to dobry serial bo jest na "autentycznych faktach" !!! że to z jakiegoś szpitala prawdziwe wydarzenia xD. Obejrzałem 10min i ten sam shit co trudne sprawy, dlaczego ja itd.
Ja przynajmniej odpowiem na pytanie.
Najlepiej pokaż jej tę strone na filmwebie to może zrozumie, aktorzy niektórzy grali też w innych filmech więc pokaż jej również strony innych filmów z aktorami z tego serialu i zobaczy że podobieństwo jest ogromne bo to te same osoby