Szpital

2013 - 2020
3,4 4,4 tys. ocen
3,4 10 1 4405
1,0 2 krytyków
Szpital
powrót do forum serialu Szpital

Ciagle mowi ze to wszystko dzieje sie naprawdę już nie wiem jak jej przetłumaczyć :/

marcinsss89

Mam to samo z babcią +trudne sprawy, dlaczego ja i sądy. Żyć się nie da. To jest już zwykłe ogłupianie narodu i nic więcej.

ocenił(a) serial na 1
marcinsss89

Bo te wszystkie seriale paradokumentalne,są wyjątkowe denne i mają wyjątkowo paskudny chwyt czyli fałsz.

marcinsss89

no z jednej strony to się nie dzieje naprawdę, ale z drugiej jest na podstawie prawdziwych wydarzeń albo bardzo prawdopodobnych :)

ocenił(a) serial na 1
Edwarella

skąd to wiesz na jakiej podstawie tak twierdzisz, ten serial ogladaja tylko pół mózgi z iq 50

zondosssssssssssss

Nie uważam się za "pół mózga" to po pierwsze. A po drugie każdy ma prawo wyrażać swoją opinię na temat serialu. Jeżeli złamania kończyn, wypadki itd są dla Ciebie nierealne to trudno - to Twoja opinia. Nie powiedziałam że w 100% jest prawdziwe ale NA PODSTAWIE prawdziwych wydarzeń.

marcinsss89

To i tak chyba lepsze, niż jakby cały dzień słuchała Radia maRyja

ocenił(a) serial na 1
5476

Większym obciachem jest wystawienie oceny 6 takiemu pseudoserialowi, który nigdy nie powinien byc w telewizji emitowany.

zondosssssssssssss

Widocznie mam już zryty baniak

marcinsss89

Gość w szpitalu mi też mówił że to dobry serial bo jest na "autentycznych faktach" !!! że to z jakiegoś szpitala prawdziwe wydarzenia xD. Obejrzałem 10min i ten sam shit co trudne sprawy, dlaczego ja itd.

marcinsss89

Najlepiej kupić zakłócacz sygnału tv i włączyć go w czasie emitowania tych programów :)

marcinsss89

Ja przynajmniej odpowiem na pytanie.
Najlepiej pokaż jej tę strone na filmwebie to może zrozumie, aktorzy niektórzy grali też w innych filmech więc pokaż jej również strony innych filmów z aktorami z tego serialu i zobaczy że podobieństwo jest ogromne bo to te same osoby

marcinsss89

Zgłoś się i zagraj w tym serialu.
Jeżeli mieszkasz w Krakowie, to nic prostszego.

Leszy2

zgłoszę sie i mama pomyśli ze jestem w szpitalu? :/

marcinsss89

A nie możecie razem oglądać?