PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708201}

Tabu

Taboo
2017 -
7,9 72 tys. ocen
7,9 10 1 71820
7,2 21 krytyków
Tabu
powrót do forum serialu Tabu
pogodno_2

8 stycznia

areweg

Jeszcze lepiej ;)

pogodno_2

Sorry. ( stycznia na HBO GO,a kiedy na HBO to nie wiem :) Chyba tak jak napisales 10 stycznia.

areweg

Mialem na mysli 8-go a nie nawias he he.

areweg

Spoko, dat jest kilka, sama widzę co najmniej trzy. Najświeższa pokazuje 7 stycznia. Najważniejsze, że to za chwilę i pozostaje mieć nadzieję, że warto było się tymi datami wymieniać ;)

pogodno_2

Właśnie leci na BBC. ;)

insia

Eeech....zaczynam odliczanie ;)

ocenił(a) serial na 7
pogodno_2

Własnie skończyłem oglądać na BBC :) Premiera była dzisiaj 7

YorickG

Zazdroszczę, ze już masz po. Ja grzecznie zaczekam i już za chwile będę w temacie ;)

ocenił(a) serial na 7
pogodno_2

Troszkę się więcej spodziewałem ale jest dobrze :)

YorickG

Dajmy mu szanse się rozbujać ;)

ocenił(a) serial na 6
YorickG

To dopiero pierwszy odcinek, a już mocno wciągnął. Jak dla mnie jest rewelacyjnie!

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
YorickG

Ale potencjał jest, zapowiada się intrygująco. Chociaż gdyby nie Tom, to byłoby słabo.

ocenił(a) serial na 7
estate22

No tak gdyby nie Tom i Jonathan Pryce byłoby tak sobie.. niby wszystko sie zgadza ajednak czegoś brakuje.. ja jestem bardzo ciekawy roli Michaela Kelly :) Czy będzie taką XIX wieczną wersją szarej eminencji z House of Cards czy zagra inaczej ale to za tydzień.. pewnie w którymś momencie wypłyną demony przeszłości .. ale wszystkie te elementy już gdzieś były tak jakby się je już widziało.. statek tonący z niewolnikami.. Taboo taki Lord Jim na sterydach plus odrobina Monte Christo :P

YorickG

O, o, to właśnie. Zgadzam się w całej rozciągłości. Brakło tego ' czegoś ' .