PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766007}

Tacy jesteśmy

This Is Us
2016 - 2022
8,3 19 tys. ocen
8,3 10 1 18564
8,0 6 krytyków
Tacy jesteśmy
powrót do forum serialu Tacy jesteśmy

Abstrahując od serialu, który sam w sobie jest cudowny, piękny, wzbudza emocje, uczucia, a każdy odcinek wyciska łzy, zastanawiało Was kiedyś ile Rebecca po latach, jako babcia, partnerka Miguela powinna mieć lat?
Wiemy od samego początku, że Jack miał 36 lat jak urodziły się dzieci, ile w takim razie mogła mieć Rebecca? Zaniżając, dajmy na to, że miała 30 lat rodząc dzieci, a więc kiedy one osiągają wiek 36 lat ona powinna mieć 66 lat - co najmniej.
Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie zupełnie nie wygląda na osobę w tak podeszłym wieku. Za to np. William, który w momencie narodzin swojego syna wyglądał na dwudziestoparolatka, po 36 latach wygląda na 80. Czy ktoś jeszcze zwrócił na to uwagę? :)

ocenił(a) serial na 9
martaurbanek

William prowadził dużo mniej higieniczny tryb życia ;) Ale fakt, chyba w tym sezonie Rebecca wygląda na jeszcze młodszą niż wcześniej i niż mogłaby być w serialu. Moim zdaniem, mimo ciepłych ocen krytyków, wybór Moore na castingu nie do końca był trafiony, bo ona ma bardzo dziewczęcą urodę i przez to nie jest plastyczna. Aktorsko też mnie raczej nie powaliła na kolana, choć najgorzej nie jest.