Też kochacie ten serial tak jak ja? Ze świecą szukać tak mądrego, pouczającego, ciepłego, wzruszającego i zabawnego jednocześnie serialu. Szczerze? Pewnie średnio, na co drugim odcinku płakałam, a uwierzcie-nie jestem raczej z tych łatwo wzruszających się. Jednak tu zżyłam się z bohaterami, obchodził mnie ich los i przeżywałam razem z nimi, wszelkie wzloty i upadki. Naprawdę lubię każdego bohatera(a to się nieczęsto zdarza, zazwyczaj znajdzie się jedna lub kilka czarnych owiec), postaci są dogłębnie analizowane, na przestrzeni lat możemy poznać każdego od dzieciństwa do dorosłości, zrozumieć "dlaczego tak a nie inaczej" postąpił. Finał niesamowity, wzruszyłam się, wiem ile dla nich znaczyła Rebeca. Ciekawa jestem jak to wszystko potoczy się w kolejnym sezonie :) już nie mogę się doczekać! A Wy jakie macie odczucia po 3 sezonie?
Ja mam jedno, gdzie jest Kate -> sugerują coś znowu bo Tobie przyszedł sam i dziękują, że miał siłę tutaj się pojawić.
Też mnie to zastanawia, kurde mam nadzieję że wszystko z nią ok. A to spotkanie to jak myślisz, z "okazji" (strasznie dobrane słowo) ostatnich chwil Rebeccki?
Też zwróciłam na to uwagę. Dziękowali Tobiemu za przybycie, tak jakby to było jakieś dziwne, a przecież jakby był z Kate, to by było raczej normalne, więc obstawiam, że może się rozstali. Ale z drugiej strony cały sezon wstawki z przyszłości i ich kłótnie sugerowały że Randall rozstał się z Beth a dopiero w ostatnim odcinku wyszło, że nie, więc może też taka zagrywka, żeby trzymać napięcie do ostatniej chwili ;) Ciekawe z kim Kevin ma dziecko? Czy w końcu uda mu się spiknąć z Sophie?
Mimo tego, że sezon 3, to poziom wcale nie spadł. Do płaczących też nie należę, ale wzruszałam się co rusz. Co do 4. sezonu, jestem bardzo ciekawa żony Kevina. :)
Moim zdaniem...SPOILER
Rebecca ma Alzheimera (wszystko zapisuje w notesiku) bo w ostatniej scenie nie rozpoznaje Randalla, Miguel nie żyje, zaś jego brat Nicky jest z nią gdyż przypomina jej Jacka. Kate rozstała się z Tobym. Kevin ma syna całkiem możliwe, że z Sophie. Taka robocza teoria.