PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=837087}

Tacy właśnie jesteśmy

We Are Who We Are
2020
7,3 5,3 tys. ocen
7,3 10 1 5336
7,2 17 krytyków
Tacy właśnie jesteśmy
powrót do forum serialu Tacy właśnie jesteśmy

Mega irytujący główny bohater, pozostali zresztą nie lepsi. Serial miał być artystyczny i niszowy ale nie wyszło, historia też mało wciągająca. Być może zainteresuje młodych widzów???

ocenił(a) serial na 8
radziek1980

Mam 24 lata i nie uważam, że to serial tylko dla „młodszych widzów”. Wg. mnie jest to niesamowicie poruszająca rzecz. Co do postaci i tego, że są irytujący, zgadzam się, w niektórych momentach są, ale myślę, że odebrałeś to tak jak miałeś to odebrać. Jest to historia o nastolatkach, a wielu z nas było bardzo pretensjonalnych i irytujących w tym wieku, to ten znany wszystkim - etap dojrzewania. Osobiście odczuwałem wiele tęsknoty oglądając to cudo.

Zefir_

Odpowiadasz, że serial jest nie tylko dla młodszych widzów, a sam podajesz, że do nich należysz (w pierwszym zdaniu podałeś, że masz 24 lat)! xD Jestem zbliżony rocznikowo do Radka (jeśli w nicku to rok urodzenia) i potwierdzam jego opinię. Miałem wrażenie, że to raczej serial o patologii! Ale co ciekawe, oglądałem serial w towarzystwie nastolatków z rodziny, którzy mieli podobne zdanie. Tzn. nie zaprzeczali, że tacy "patole" (ich określenie) też są w ich szkołach i większość z nich pochodzi z patologicznych rodzin, ale to nie oznacza, że cała młodzież już sięgnęła takiego dna, choć to zjawisko staje się coraz powszechniejsze...

ocenił(a) serial na 8
Arek_Freshmen

Nie mówię, że jestem stary, mimo to mentalność w moim wieku jest już całkiem inna, porównując mnie sprzed 9 lat, kiedy byłem 16-latkiem, tak jak postaci z tego serialu, więc nie, nie przynależę już do tej części społeczeństwa. Wiem, że cała młodzież nie jest taka, nic takiego tutaj nie napisałem. Serial pokazuje, może w trochę przerysowany sposób, zachowania TYCH młodych ludzi którzy są "dziwni", mają problemy wewnątrz siebie, czy tak jak to nazwałeś są po prostu "patolami" przez to, że podejście ich rodzic... nie chce mi się tego pisać, bo pewnie będzie to kolejna idiotyczna dyskusja w której ktoś zacznie mnie zrównywać z błotem. Po prostu kocham ten serial. Tyle. Dzięki. Pzdr.

ocenił(a) serial na 3
radziek1980

Dla mnie ten serial jest denny. Problemy współczesnej młodzieży to jedynie seksualność homo. Tam nie ma nikogo hetero wśród zarówno młodych jak i dojrzałych. A wątki są totalnie nierealne. Zachowanie pani podpolkownik jest poniżej krytyki. To chyba nie moje problemy (urodzona w 80tych)