PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406817}
8,2 437  ocen
8,2 10 1 437
Tae-wang-sa-sin-gi
powrót do forum serialu Tae-wang-sa-sin-gi

Doskonałe kino

ocenił(a) serial na 9

Zgadzam się. Polecam, gdyż naprawdę stoi na najwyższym poziomie.
Piękna muzyka, doskonałe kostiumy, plenery ... chce się oglądać.
Dla mnie zasłużona 9.

Szkoda, że tylko 24 odcinki...

ocenił(a) serial na 6
NostradamuS

Racja, serial jest fantastyczny. Jak już zaczniesz oglądać to nie można skończyć. Wciąga na całego. Muzyka i fabuła jest fenomenalna :)Boli tylko mała ilość odcinków........... :(

ocenił(a) serial na 10
NostradamuS

Super serial, muzyka nic tylko 11/10. Polecam każdemu.

ocenił(a) serial na 10
Nawmar

Pewnie pogrzebiecie mnie żywcem ale ja uważam, żę w końcówce czegoś brakuje...nie mówię, że serial mi sie nie podobał, bo podobał mi się bardzo! Z tym, że dużo wątków pobocznych na końcu pominięto...niby jest epilog autora i cały ten posąg czy też kolumna z wyjaśnieniem...ale...ale pozostaje niedosyt. I jakoś tak smutno, że to koniec!!!

ocenił(a) serial na 6
satabin

bo końcówka jest straszna :) mogli wymyśleć coś innego, a nie uśmiercać większość głównych bohaterów :/

ocenił(a) serial na 9
nadjana

Zgadzam się ze wszystkimi powyższym, serial naprawde rewelacyjny dla mnie 9/10, to prawda że było dużo pominiętych wątków i pozostają one bez odpowiedzi a szkoda...
Podobnie jak Satabin odczuwam niedosyt po zakończeniu, ale nie chodzi tutaj o samo zakończenie tylko o jego sposób wykonania, jest to nie jasne i jakby robione w pośpiechu. Słyszałem że stację goniły terminy o ostatnie 4odc robili 'na szybko' i to właśnie widać po ostatnich 2ów odcinkach. Mogliby zrobić jakiś odc specjalny wyjaśniający losy siósty, szczęśliwych narzeczonych no i co tak naprawde stało się przed świętym drzewem, ale to tylko moje zdanie :-)
@nadjana, tak się skończyło bo to jest azjatyckie kino, pełne dramatu, niespełnionej miłości oraz rządzy władzy a nie amerykańskie heroiczne kino patosu gdzie wszyscy dobrzy żyją długo i szczęśliwie.
Pozdrawiam wszystkich oglądających ten serial i wielbicieli kina azjatyckiego.

ocenił(a) serial na 9
NostradamuS

Zgadzam się ze wszystkimi powyższym, serial naprawde rewelacyjny dla mnie 9/10, to prawda że było dużo pominiętych wątków i pozostają one bez odpowiedzi a szkoda...
Podobnie jak Satabin odczuwam niedosyt po zakończeniu, ale nie chodzi tutaj o samo zakończenie tylko o jego sposób wykonania, jest to nie jasne i jakby robione w pośpiechu. Słyszałem że stację goniły terminy o ostatnie 4odc robili 'na szybko' i to właśnie widać po ostatnich 2ów odcinkach. Mogliby zrobić jakiś odc specjalny wyjaśniający losy siósty, szczęśliwych narzeczonych no i co tak naprawde stało się przed świętym drzewem, ale to tylko moje zdanie :-)
@nadjana, tak się skończyło bo to jest azjatyckie kino, pełne dramatu, niespełnionej miłości oraz rządzy władzy a nie amerykańskie heroiczne kino patosu gdzie wszyscy dobrzy żyją długo i szczęśliwie.
Pozdrawiam wszystkich oglądających ten serial i wielbicieli kina azjatyckiego.

ocenił(a) serial na 10
NostradamuS

Mistrzostwo świata super drama. Polecam!