7,3 20 tys. ocen
7,3 10 1 19766
6,6 5 krytyków
Tajemnica Sagali
powrót do forum serialu Tajemnica Sagali

ale szczerze to już nie pamiętam o co tam chodziło <lol2>

emmeline37

też oglądałem jak byłem mały ale troszkę pamiętam ;]

ocenił(a) serial na 7
emmeline37

Ja również oglądałem. Do tej pory pamiętam te mrożące krew w żyłach dźwięki... coś niesamowitego.

emmeline37

Naprawdę niezapomniane emocje(mimo że również nie pamiętam fabuły oprócz jakiś migawek o grocie i kamieniach ), kiedyś muszę obejrzeć ponownie w ramach powrotu do dzieciństwa,ale to troszkę przerażające , bo sam serial może nie dorównać wspomnieniom i wrażeniom jakie pozostawił po sobie.

ocenił(a) serial na 8
ninith

Nie, nie, lepiej nie ogladaj. Ja uwazam, ze nie warto sobie przypominac takich rzeczy, bo moze to nam popsuc wspomnienia. Jakas tam afera o jakis kamyk (chyba czesci jakies) byla, ogladalo sie z zaciekawieniem i niech tak pozostanie. :D

emmeline37

Też to oglądałem jako dzieciak, ale tak samo nie pamiętam o co chodziło. Tylko coś o jakimś kamieniu i niby jakiś złoczyńca w czapce. Jego najlepiej pamiętam, bo mi w pamięć zapadł. :)

ferrari4

PS. dzisiaj przez przypadek mi się przypomniał, bo dowiedziałem się, że leci na Kino Polska. :)

ocenił(a) serial na 6
ferrari4

Ja pamiętam że zbierali jakieś kamienie, żeby odczarować mame i facet w białej szacie przemieniał się w zwierzęta.

ocenił(a) serial na 9
emmeline37

Tez oglądałam! :)

emmeline37

Tez oglądalam. Swietna sprawa :) pamietam jedną scene jak byli uwiezieni w jakiejs klatce z drewna obok jakiś zamkow czy cos :p nie wiem czemu akurat to zapamietalam. Teraz chyba bym nie chciala oglądac by nie psuc wspomnień :)

ocenił(a) serial na 7
Atesia88

Stary serial już.

użytkownik usunięty
emmeline37

ja pamiętam tą babkę co krzyczała "oddaj moje kury" jak ten się w łasice zamienił ten ptakoczłowiek :P

użytkownik usunięty
emmeline37

Kurze to jak ja teraz po czasie przypomniałem sobie tytuł no ale o co choidziło..........?

Na wikipedii jest streszczenie odcinków, ja czytając je zaczęłam sobie przypominać całe sceny.
Ech, to był serial! ^^