PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866256}
7,2 4,4 tys. ocen
7,2 10 1 4412
6,0 2 krytyków
Tajemnica zawodowa
powrót do forum serialu Tajemnica zawodowa

Kolejny sezon

ocenił(a) serial na 8

Dziwię się, że wcześniej nie oglądałam tego serialu. Jestem wielką fanką Pań: Różdżki i Dereszowskiej - a tutaj obie aktorki w jednej produkcji ;) Słyszałam coś o tym, że ma być kolejny sezon, orientujecie się kiedy?

ocenił(a) serial na 9
Logiska

Wg informacji na filmweb juz za tydzień premiera 1 odcinka 2 sezonu.

ocenił(a) serial na 8
annaanetaaa

Ok, to czekam :) Zazwyczaj lubię oglądać kilka odcinków na raz, ale chyba nie wytrzymam i od razu jak się pojawi pierwszy odcinek, to zobaczę. Ciekawe czy wyjaśni się ostatnia scena :D

ocenił(a) serial na 8
Logiska

(Różczki, oczywiście):)

ocenił(a) serial na 8
Logiska

Macie jakieś informacje na temat tego, czy w tej drugiej serii też będą grać obie Panie?

ocenił(a) serial na 8
kamisyl5

No pytanie kim była kobieta w śniegu w ostatniej scenie pierwszego sezonu. Ale widziałam w zapowiedziach na FB, że chyba będą :P

ocenił(a) serial na 9
kamisyl5

Premiera 22 lutego, na plakacie na playerze są obie, więc myślę, że będą ;)

ocenił(a) serial na 8
Logiska

premiera drugiego sezonu jest 22.02 :) też czekam aż sobie pierwszy sezon odświeżyłam żeby sobie przypomnieć co i jak

ocenił(a) serial na 8
Logiska

I jak wrażenia po 1 odcinku 2 sezonu? Co myślicie o sprawie wypadku Kingi? Jakieś przypuszczenia?

ocenił(a) serial na 9
miliwanili_92

Myślę, że to nie Andrzej za tym stoi, to by było zbyt proste. Ale jednocześnie nie wiem kto, może pojawi się jakiś nowy wątek

ocenił(a) serial na 9
annamaria95

Też nie sądzę, że to Andrzej, informatyk też nie, więc ciekawe kto i dlaczego. Może w trakcie wyjdzie więcej i poznamy okoliczności wypadku

ocenił(a) serial na 8
miliwanili_92

zazwyczaj moje przypuszczenia mocno się rozjeżdżają więc nie będę tu gdybać ale myślę, że Andrzej byłby za prostą opcją

ocenił(a) serial na 8
Logiska

Ruszył 2 sezon i jak dla mnie sztos! Będzie się działo.