Dziwię się, że wcześniej nie oglądałam tego serialu. Jestem wielką fanką Pań: Różdżki i Dereszowskiej - a tutaj obie aktorki w jednej produkcji ;) Słyszałam coś o tym, że ma być kolejny sezon, orientujecie się kiedy?
Ok, to czekam :) Zazwyczaj lubię oglądać kilka odcinków na raz, ale chyba nie wytrzymam i od razu jak się pojawi pierwszy odcinek, to zobaczę. Ciekawe czy wyjaśni się ostatnia scena :D
Macie jakieś informacje na temat tego, czy w tej drugiej serii też będą grać obie Panie?
No pytanie kim była kobieta w śniegu w ostatniej scenie pierwszego sezonu. Ale widziałam w zapowiedziach na FB, że chyba będą :P
premiera drugiego sezonu jest 22.02 :) też czekam aż sobie pierwszy sezon odświeżyłam żeby sobie przypomnieć co i jak
I jak wrażenia po 1 odcinku 2 sezonu? Co myślicie o sprawie wypadku Kingi? Jakieś przypuszczenia?
Myślę, że to nie Andrzej za tym stoi, to by było zbyt proste. Ale jednocześnie nie wiem kto, może pojawi się jakiś nowy wątek
Też nie sądzę, że to Andrzej, informatyk też nie, więc ciekawe kto i dlaczego. Może w trakcie wyjdzie więcej i poznamy okoliczności wypadku
zazwyczaj moje przypuszczenia mocno się rozjeżdżają więc nie będę tu gdybać ale myślę, że Andrzej byłby za prostą opcją