PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866256}
7,2 4,4 tys. ocen
7,2 10 1 4442
6,0 2 krytyków
Tajemnica zawodowa
powrót do forum serialu Tajemnica zawodowa
ocenił(a) serial na 8
Rajwant

No zapowiada się nieźle, jestem już po 1 odcinku 2 sezonu i czekam na więcej. Zastanawiam się w jakim kierunku to pójdzie i jakich zwrotów akcji mogę się spodziewać

ocenił(a) serial na 9
Rajwant

Również bardzo mi się podoba, z drugim sezonem poczekam jeszcze tydzień czy dwa, bo lubię oglądać po kilka odcinków. Póki co nadrabiam Chyłkę ;)

ocenił(a) serial na 8
domidominika_3miasto

Chyba nie dałabym rady czekać :) Jakoś lubię oglądać kolejno odcinki jak tylko się pojawiają. Dziś o północy odpalamy na player .

ocenił(a) serial na 9
Maryla85

Też miałam taki plan, ale nie wytrzymałam i oglądam co tydzień ;) Póki co bardzo dobry sezon

ocenił(a) serial na 8
Rajwant

Jestem zaintrygowany po pierwszym sezonie, ale wolę poczekać z drugim, bo nie lubię czekać cały tydzień na kolejny odcinek. Postarajcie się nie spojlerować ;)

ocenił(a) serial na 10
kolorades

Powiem tak, nie jest łatwo - plany, planami, też chcieliśmy czekać z kolejnymi odcinkami, ale jakoś nie wyszło ;) Bo każdy kończy się w takim momencie, że chce się znać kontynuację już teraz ;D

ocenił(a) serial na 8
Rajwant

Fakt, też bardzo przemawia do mnie muzyka w tym serialu, zawsze zwracam uwagę na ścieżkę dźwiękową.

Rajwant

No i jak Wam się podoba drugi sezon? Półmetek za nami.

ocenił(a) serial na 8
kajakajman

Poczekam na całość, bo początek sezonu 2 - ogólnie - był dla mnie dużo słabszy niż 1, nie miał tego czegoś co mnie pociągnęło w s.1. A Ty jak odbierasz?

ocenił(a) serial na 8
Rajwant

A to ja właśnie odwrotnie - ja uważam, że drugi sezon jest jeszcze lepszy niż pierwszy. A to raczej rzadkość :)

Rajwant

Taaak. Muzyka świetna, ale jeden z nielicznych seriali polskich, który tak mnie wciągnął.

ocenił(a) serial na 8
Zosia_Samosia1985

No po wczorajszym odcinku to już w ogóle... Myślicie, że Miller będzie w końcu z Julką?

ocenił(a) serial na 8
miliwanili_92

No to akurat jest chyba jedyna rzecz, której jestem pewna i która jest dość przewidywalna w tym serialu, bo cała reszta to ciągle stoi pod wielkim znakiem zapytania. pewnie będą razem.

gremlin_3

No ale wychodzi na to, ze jednak kochał Ewę, więc dla mnie to nie taka prosta sprawa z Julką.

ocenił(a) serial na 9
Rajwant

Zgadzam się, tez mi się bardzo podoba i aż mi żal, że drugi sezon się niedługo kończy

ocenił(a) serial na 10
unicors

A drugi sezon będzie ostatnim? Wiadomo coś na ten temat?

Rajwant

Oba sezony super, bardzo mi się podoba, mam nadzieję, ze to nie koniec