Jak wasze wrażenia z drugiego sezonu Tajemnicy Zawodowej? Fajnie, że pewne kwestie się wyjaśniły, ale część rzeczy jeszcze bardziej się skomplikowała :D którą postać tego serialu lubicie najbardziej?
No właśnie jeszcze nie miałam okazji zobaczyć pierwszego odcinka drugiego sezonu, bo lubię obejrzeć kilka na raz, więc poczekam do przyszłego tygodnia :) A jeśli chodzi o postaci, to chyba jednak sercem jestem z Julką :)
Informatyk mnie zaintrygował, nie bardzo jeszcze rozgryzłam jaka jest jego rola w tym wszystkim. Czekam na rozwój wydarzeń.
Po pierwszym odcinku czuję niedosyt. Czekam na dzisiejszy, ale myślę, że nieźle będzie się działo.
moje ulubione postacie to Miller i Julka ;) jak ja nie lubię postaci granej przez Arciuch :D nie wiem jest w niej coś odpychającego
Moim zdaniem sezon drugi zdecydowanie lepszy od pierwszego. Ulubiona postać - brat Górskiej :D
Uważam to samo. Sezon drugi jest zdecydowanie lepszy od pierwszego. Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.
Dla mnie to nie jest dobra postać, za bardzo daje się manipulować doktorkowi. Nie jest dobra, w sensie charakteru, ale w sensie zamieszania w serialu - jak najbardziej :D
Odcinek z zeszłego tygodnia mnie zaskoczył, ciekawa jestem co tam zaszło na weselu i co będzie dalej w kwestii Kinga vs Andrzej.