PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866256}
7,2 4,5 tys. ocen
7,2 10 1 4456
6,0 2 krytyków
Tajemnica zawodowa
powrót do forum serialu Tajemnica zawodowa

drugi sezon

ocenił(a) serial na 8

Jak wasze wrażenia z drugiego sezonu Tajemnicy Zawodowej? Fajnie, że pewne kwestie się wyjaśniły, ale część rzeczy jeszcze bardziej się skomplikowała :D którą postać tego serialu lubicie najbardziej?

ocenił(a) serial na 9
wilczyca1111

No właśnie jeszcze nie miałam okazji zobaczyć pierwszego odcinka drugiego sezonu, bo lubię obejrzeć kilka na raz, więc poczekam do przyszłego tygodnia :) A jeśli chodzi o postaci, to chyba jednak sercem jestem z Julką :)

ocenił(a) serial na 8
wilczyca1111

Informatyk mnie zaintrygował, nie bardzo jeszcze rozgryzłam jaka jest jego rola w tym wszystkim. Czekam na rozwój wydarzeń.

ocenił(a) serial na 8
wilczyca1111

Po pierwszym odcinku czuję niedosyt. Czekam na dzisiejszy, ale myślę, że nieźle będzie się działo.

ocenił(a) serial na 8
Maryla85

moje ulubione postacie to Miller i Julka ;) jak ja nie lubię postaci granej przez Arciuch :D nie wiem jest w niej coś odpychającego

ocenił(a) serial na 6
wilczyca1111

Moim zdaniem sezon drugi zdecydowanie lepszy od pierwszego. Ulubiona postać - brat Górskiej :D

ocenił(a) serial na 8
zuza700_filmweb

Uważam to samo. Sezon drugi jest zdecydowanie lepszy od pierwszego. Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.

ocenił(a) serial na 8
zuza700_filmweb

Dla mnie to nie jest dobra postać, za bardzo daje się manipulować doktorkowi. Nie jest dobra, w sensie charakteru, ale w sensie zamieszania w serialu - jak najbardziej :D

gremlin_3

mi się też ten sezon jeszcze bardziej niż pierwszy podobał, jedynie na Pazurę nie moę patrzeć

wilczyca1111

Odcinek z zeszłego tygodnia mnie zaskoczył, ciekawa jestem co tam zaszło na weselu i co będzie dalej w kwestii Kinga vs Andrzej.

wilczyca1111

Sezon 2 również mi się podoba. Rozkręca się w ciekawym kierunki, nie sądzicie? Julia po stronie Kingi? To może być ciekawe