kto jest waszą ulubioną postacią w tym serialu? Mi chyba najbardziej sie podoba rola grana przez Stramowskiego
oczywiście Julka ;) podoba mi się, nie cacka się z Andrzejem ale też stara się być fair
A ja mam nadzieję, że mimo całego tego nieszczęścia z Ewą (swoją drogą myślicie, że Andrzej maczał w tym palce?), Julia ułoży sobie życie z Millerem.
Początkowo nie skojarzyłam tych dwóch spraw, wątku śmierci Ewy i pomysłu Andrzeja, ale faktycznie, po nim to już wszystkiego można się spodziewać.
Stanowczo Andrzej, no jak można go nie lubić :) Oczywiście dziewczyny też fajnie odegrane, ale jeśli o Pazure chodzi to świetnie się wczuł w tą rolę.
Moim zdaniem on ma być własnie taką postacią do nielubienia ;) No chyba, ze z czasem wyjdą na jaw jakieś nowe fakty związane z nim i Kingą.
podziwiam jak ktoś lubi Andrzeja, mnie ta postać bardzo irytuje i raczej sympatią do niego nie pałam
Pazura dobrze zagrał postać Andrzeja, co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości. Natomiast samej postaci raczej lubić się nie da :D