PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866256}
7,2 4,4 tys. ocen
7,2 10 1 4412
6,0 2 krytyków
Tajemnica zawodowa
powrót do forum serialu Tajemnica zawodowa

ulubiona postać

ocenił(a) serial na 7

kto jest waszą ulubioną postacią w tym serialu? Mi chyba najbardziej sie podoba rola grana przez Stramowskiego

ocenił(a) serial na 7
balugaka

oczywiście Julka ;) podoba mi się, nie cacka się z Andrzejem ale też stara się być fair

honeyyy99b

Moja też. Mam wrażenie, że teraz to dopiero mu z Kingą pokażą, kto tu rządzi.

ocenił(a) serial na 8
kajakajman

A ja mam nadzieję, że mimo całego tego nieszczęścia z Ewą (swoją drogą myślicie, że Andrzej maczał w tym palce?), Julia ułoży sobie życie z Millerem.

ocenił(a) serial na 8
miliwanili_92

Początkowo nie skojarzyłam tych dwóch spraw, wątku śmierci Ewy i pomysłu Andrzeja, ale faktycznie, po nim to już wszystkiego można się spodziewać.

balugaka

Bardzo kibicuję Julce, ale postać Andrzeja Pazura świetnie zagrał.

balugaka

Stanowczo Andrzej, no jak można go nie lubić :) Oczywiście dziewczyny też fajnie odegrane, ale jeśli o Pazure chodzi to świetnie się wczuł w tą rolę.

ocenił(a) serial na 9
cezary_zgryz

Moim zdaniem on ma być własnie taką postacią do nielubienia ;) No chyba, ze z czasem wyjdą na jaw jakieś nowe fakty związane z nim i Kingą.

ocenił(a) serial na 10
unicors

podziwiam jak ktoś lubi Andrzeja, mnie ta postać bardzo irytuje i raczej sympatią do niego nie pałam

ocenił(a) serial na 10
kociokw

Pazura dobrze zagrał postać Andrzeja, co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości. Natomiast samej postaci raczej lubić się nie da :D

balugaka

Milet jest super, mam nadzieję, że finalnie będzie z Julią.

balugaka

Lubię Milera, chociaż czasami jest mocno niezdecydowany. Mam nadzieję, że się ogarnie i że dogada się z siostrą Ewy, i że z Julką stworzą fajny dom dla jego córeczki