PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36453
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

no musze stwierdzić ze soundtrack z tego serialu jest po prostu boski! dzisiaj dorałem soundtrack łacznie na 10 cd (4 cd z 1 sezonu i po 3 cd z trzeciego i czwartego!!) prawie 700 mb swietnej muzy. naprawde polecam ten soundtrack bo piosenki sa dobrane swietnie :) jest troche mocnego rocka i to mi sie juz podoba :P

ocenił(a) serial na 10
Byku

o tak soundtrack z e SMALLVILLE jest the best :) niesteyy nie jestem w posiadaniu wszytkich piosenek, ale te kktore znam i mam sa extra :D:D:D mam tez pytanie, czy wiesz moze czy jest mozliwosc kupienia plyt ?? bo jeszcze sie z nimi nie spotkalam :(

swider84

nie wiem czy jest dostepny w sklepach... ja go sciagnalem ze strony

http://delit.net/search/search_result.phtml?sstr=smalville&skind=0 [delit.net/search/search ...]

wystarczy sie zarejestrowac i sciagac. ale oczywiscie nie ma tak pieknie. na jedno konto mozna sciagnac tylko 2 piosenki dziennie :| tak wiec mozna sobie zalozyc np 10 kont i ciagnac 20 piosenek dziennie ;))) pozdro

Byku

oj sorki! w powyzszym linku w nazwie "smallville" powinny byc dwie literki "L" po a. drobniutki blad w pisowni...

ocenił(a) serial na 8
Byku

Ja natomiast piosenki o odcinków ściągam przez Limewire oraz Edonkey.

Całe obydwa soundtracki (Talon Mix i Metropolis Mix) do zassania na mojej stronce http://www.tajemnicesmallville.za.pl/ [www.tajemnicesmallville ...]

Mi osobiście bardziej podobał się The Talon Mix choć Metropolis Mix ma też kilka dobrych utworów.

Moje ulubione:

Talon Mix: Five For Fighting - Superman
Remy Zero - Save Me
THE FLAMING LIPS - Fight Test
VONRAY - Inside Out

Metropolis Mix: DEPECHE MODE - Precious
LIFEHOUSE - You and Me (Wedding Version)
RASCAL FLATTS - Feels Like Today
FLASHLIGHT BROWN - I'm A Human
BREAKING BENJAMIN - Forget It

ocenił(a) serial na 10
MackKL

hej :) dzieeeki serdeczne :D wiesz ja tam cos mam ale mam z poprzenich serii nie mam z 3 sezonu :-) ale jestem Ci bardzo wdziczna za info, bo przeszuklalam juz kilka sklepow EMPIK i nigdzie tego nie ma, a uwazam ze musa jets warta sluchania :D teraz tylko zasysac ... i sluchac :D