Po słabym "Progeny" i średnim "Nemesis" naprawdę świetny odcinek.Uwielbiam klimaty lat 40tych.Trochę sie nam w tym odcinku wyjaśniło.Odcinek ten jest swoistym wprowadzeniem do kolejnego.Jak dla mnie 8/10
Nie zgadzam się z Tobą ze "Nemesis" był średnim odcinkiem, moim zdaniem był to jeden z lepszych z 6 sezonie. A co do "Noir" no był gorszy do poprzedniego, ale dobry. Ciekawie został zrobiony sen Jimmiego. No i ciekawie co dokładnie knuje Lionel. Finał sezony zapowiada się interesująco.
Popieram blooda. Nemesis zdecydowanie lepszy od Noira (choć noira nie widziałem ale już teraz bez żadnego zastanowienia..widząc trailer) jestem w stanie tak powiedzieć. Nemesis to ponowne spotkanie CK i Lexa ich rozmowa...można sobie przypomnieć ich dawną przyjaźń.
może i było to coś nowego, bynajmniej jesli chodzi o smallville ale odcinek 20 ostro powiewa nudą. zajebałem ziewa chyba z 30 razy co jest dość sporo jak na 45 minut seansu...
Może nie był za ciekawy, szczególnie sen Jimmiego, ale końcówka była niezła. Szczególnie rozmowa Lany z Chloe.
popieram... typowy odcinek zapchaj dziura. To co naprawde bylo istotne mozna by strescic do jakichs 5-10 minut.
Dla mnie tez sredni ten odcinek, jedyny plus to ze inny od wszystkich takieu rozmaicenie no i Clark gral juz normalnie niz tego fleje bo czasem to juzmi przeszkadza mogli by zrobic odcinek jak znow jest zly :).
Nudy, nudy i jeszcze raz nudy. Nie za bardzo lubię klimaty gangsterskie, ale 3x06 Relic (1961) jeszcze mi się podobał w porównaniu do tego odcinka. Typowy odcinek na "zapchaj jakoś ten sezon" . Jedyne plusy to podwójna tożsamość Kenta, uważam, że Tom świetnie zagrał.
Ocena 2/6. Jeden z najgorszych odcinków tego sezonu jak dla mnie. Lana już po raz który w szpitalu? tysięczny... przesadzają trochę . Może sobie kupi kartę stałego gościa i bedzie miała specjalne przywileje.
Mam nadzieję, ze Prototype i Phantom wymiosą tą końcówkę sezonu na plus...
Hmmm jak ten odcinek opisać żeby nie bluźnić?:D może powiem tak:Noir to nieporozumienie szóstego sezonu.Zdecydowanie najgorszy odcinek w serii.Może dlatego mi się nie podobał ponieważ nienawidze tych lat 40-tych i tego wszystkie wkoło.Od 00:00:00 do 00:06:58 i od 00:27:52 do końca ok ale reszta tragedia;/