PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36406
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

06x20 Noir

ocenił(a) serial na 9

Po słabym "Progeny" i średnim "Nemesis" naprawdę świetny odcinek.Uwielbiam klimaty lat 40tych.Trochę sie nam w tym odcinku wyjaśniło.Odcinek ten jest swoistym wprowadzeniem do kolejnego.Jak dla mnie 8/10

ocenił(a) serial na 9
Dugi_3

Nie zgadzam się z Tobą ze "Nemesis" był średnim odcinkiem, moim zdaniem był to jeden z lepszych z 6 sezonie. A co do "Noir" no był gorszy do poprzedniego, ale dobry. Ciekawie został zrobiony sen Jimmiego. No i ciekawie co dokładnie knuje Lionel. Finał sezony zapowiada się interesująco.

ocenił(a) serial na 8
blood

Popieram blooda. Nemesis zdecydowanie lepszy od Noira (choć noira nie widziałem ale już teraz bez żadnego zastanowienia..widząc trailer) jestem w stanie tak powiedzieć. Nemesis to ponowne spotkanie CK i Lexa ich rozmowa...można sobie przypomnieć ich dawną przyjaźń.

użytkownik usunięty
MackKL

może i było to coś nowego, bynajmniej jesli chodzi o smallville ale odcinek 20 ostro powiewa nudą. zajebałem ziewa chyba z 30 razy co jest dość sporo jak na 45 minut seansu...

ocenił(a) serial na 9

Może nie był za ciekawy, szczególnie sen Jimmiego, ale końcówka była niezła. Szczególnie rozmowa Lany z Chloe.

Dugi_3

jak dla mnie Noir to jeden z najnudniejszych odcinków Sv..

ocenił(a) serial na 10
oliina

popieram... typowy odcinek zapchaj dziura. To co naprawde bylo istotne mozna by strescic do jakichs 5-10 minut.

Ali_12

Dla mnie tez sredni ten odcinek, jedyny plus to ze inny od wszystkich takieu rozmaicenie no i Clark gral juz normalnie niz tego fleje bo czasem to juzmi przeszkadza mogli by zrobic odcinek jak znow jest zly :).

Remington_Steele

o właśnie plusem odcinka był wygląd Clarka ;p bosko wyglądał :D

ocenił(a) serial na 8
oliina

Nudy, nudy i jeszcze raz nudy. Nie za bardzo lubię klimaty gangsterskie, ale 3x06 Relic (1961) jeszcze mi się podobał w porównaniu do tego odcinka. Typowy odcinek na "zapchaj jakoś ten sezon" . Jedyne plusy to podwójna tożsamość Kenta, uważam, że Tom świetnie zagrał.

Ocena 2/6. Jeden z najgorszych odcinków tego sezonu jak dla mnie. Lana już po raz który w szpitalu? tysięczny... przesadzają trochę . Może sobie kupi kartę stałego gościa i bedzie miała specjalne przywileje.

Mam nadzieję, ze Prototype i Phantom wymiosą tą końcówkę sezonu na plus...

MackKL

Hmmm jak ten odcinek opisać żeby nie bluźnić?:D może powiem tak:Noir to nieporozumienie szóstego sezonu.Zdecydowanie najgorszy odcinek w serii.Może dlatego mi się nie podobał ponieważ nienawidze tych lat 40-tych i tego wszystkie wkoło.Od 00:00:00 do 00:06:58 i od 00:27:52 do końca ok ale reszta tragedia;/

ocenił(a) serial na 6
Dugi_3

Odcinek "Noir" jest świetny ; DD
Zdecydowanie coś dla fanów kina noir i starych seriali o eSie z lat 40 i 50 ; DD
Nawet ujecie Daily Planet jest z tych starych seriali ;D