mam takie pytanko czy ktos moze mi powiedziec o czym mniejwiecej byl 1 sezon??bo ja oglądałam drugi teraz co leciał w tvnsiedem i myslałam ze był to pierwszy bo wszystko działo sie tak jak od początku czyli przyjscie Clarka na ziemie itd
tez jestem ciekaw ,oglądałem 2 sezon w TVN7 i zakochałem sie w tym serialu !! O czym był 1 sezon i czy wystepowali w nim wszyscy główni bohaterowie z nastepnych części ?? Z góry dziex za odpo.
Więc koniecznie musicie przeczytać streszczenia odcinków z 1 sezonu:
Dostępne na:
http://dailyplanet.stopklatka.pl/html/smallville/sm_odcinki.htm [dailyplanet.stopklatka. ...]
Oraz możecie odwiedzić moją stronkę i ściągnąć sobie w dziale download rozpoczęcia 1 2 3 4 i 5 sezonu i będziecie wiedzieli kto występuje. Adres mojej strony to www.tajemnicesmallville.za.pl
Pozdrawiam!
Nie zrozumiałem twojego pytania...
Chodzi ci o to ile w Polsce zostało wydanych DVD Smallville czy ile w polskiej TV było emitowanych sezonów.....
Co do wydań DVD nie jestem pewien. Ale chyba można kupić 1 3 i 4 sezon. Z tego co wiem podobno były problemy z 2 nie wiem czy są jeszcze...
Polska Telewizja emitowała 1 i 2 sezon Smallville najpierw leciał na TVN potem na TVN 7 podobno 3 sezon ma być w TVN w styczniu ale tu nie jestem pewien.
Niestety do teraz ani 3 sezon ani 4 nie był wyemitowany przez żadną z polskich stacji TV.
Wczoraj była premiera w USA 8 odcinka 5 sezonu pt. "Solitude"
Wiesz jak narzie mają problemy z 3 sezonem to pomyśl sobie co bedzie z 5. Może za 10 lat... Ściągaj z netu... bardzo łatwo zassać 5 sezon.
Nie no mysle ze mnie bedzie tak jak teraz wraca sie do wielu innych seriali choc inaczej sie na nie juz patrzy