PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36406
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

mam takie pytanko czy ktos moze mi powiedziec o czym mniejwiecej byl 1 sezon??bo ja oglądałam drugi teraz co leciał w tvnsiedem i myslałam ze był to pierwszy bo wszystko działo sie tak jak od początku czyli przyjscie Clarka na ziemie itd

AgUsIa680

tez jestem ciekaw ,oglądałem 2 sezon w TVN7 i zakochałem sie w tym serialu !! O czym był 1 sezon i czy wystepowali w nim wszyscy główni bohaterowie z nastepnych części ?? Z góry dziex za odpo.

ocenił(a) serial na 8
markusss

Więc koniecznie musicie przeczytać streszczenia odcinków z 1 sezonu:
Dostępne na:

http://dailyplanet.stopklatka.pl/html/smallville/sm_odcinki.htm [dailyplanet.stopklatka. ...]

Oraz możecie odwiedzić moją stronkę i ściągnąć sobie w dziale download rozpoczęcia 1 2 3 4 i 5 sezonu i będziecie wiedzieli kto występuje. Adres mojej strony to www.tajemnicesmallville.za.pl
Pozdrawiam!

MackKL

Dzięki za stronke:) jest superr a tak w ogóle to ile jest wszystkich sezonów w Polsce??

ocenił(a) serial na 8
AgUsIa680

Nie zrozumiałem twojego pytania...

Chodzi ci o to ile w Polsce zostało wydanych DVD Smallville czy ile w polskiej TV było emitowanych sezonów.....

MackKL

a własciwie to chodzi mi o to i o to...:)

ocenił(a) serial na 8
markusss

Co do wydań DVD nie jestem pewien. Ale chyba można kupić 1 3 i 4 sezon. Z tego co wiem podobno były problemy z 2 nie wiem czy są jeszcze...

Polska Telewizja emitowała 1 i 2 sezon Smallville najpierw leciał na TVN potem na TVN 7 podobno 3 sezon ma być w TVN w styczniu ale tu nie jestem pewien.

Niestety do teraz ani 3 sezon ani 4 nie był wyemitowany przez żadną z polskich stacji TV.

Wczoraj była premiera w USA 8 odcinka 5 sezonu pt. "Solitude"

MackKL

a wiesz może kiedy będzie Polska premiera 5 sezonu??bo bardzo chciałabym go zobaczyć...

ocenił(a) serial na 8
AgUsIa680

Wiesz jak narzie mają problemy z 3 sezonem to pomyśl sobie co bedzie z 5. Może za 10 lat... Ściągaj z netu... bardzo łatwo zassać 5 sezon.

MackKL

5 sezon heheh jak bede dziadkiem to moze sie pojawi ehehe.

MackKL

Acha szkoda..no ale trudno wątpie żeby za 10 lat ten film mnie jeszcze interesował....hehe:)

MackKL

Acha szkoda..no ale trudno wątpie żeby za 10 lat ten film mnie jeszcze interesował....hehe:)

MackKL

AgUsIa680

Sorki troszke za dużo razy nacisłam...:P:P

AgUsIa680

Nie no mysle ze mnie bedzie tak jak teraz wraca sie do wielu innych seriali choc inaczej sie na nie juz patrzy

ocenił(a) serial na 10
AgUsIa680

Rzućcie okiem na Wikipedię, tam jest napisane że sezon 3 będzie za rok w TVN a sezon czwarty w 2006/2007, miłego czekania, niecierpliwym polecam http://www.osiolek.com/index.php?id=4632 [www.osiolek.com/index.p ...]