PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36406
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

100 ODCINEK!!!!!

ocenił(a) serial na 10

Jak donoszą różne źródła w setnym odcinku Smallville ( 5x12 - premiera w USA w lutym 2006r. ) ktoś z głównych bohaterów umrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe kto????? (pewnie Kent senior)

ocenił(a) serial na 10
domanski15

Jonathan Kent wystepuje w filmowym supermanie...

ChesterB

Ale co tam serial zyje wlasnym zyciem i on moze i tak umrzeć.

Remington_Steele

Ja stawiam że to będzie Lana. Kiedyś ta miłość musi się skończyć żeby w końcu Clark zainteresował się Lois a dopóki Lana żyje nic go od niej nie oderwie.

ocenił(a) serial na 8
ziumo

to napewno nie będzie Lana, Kristin Kreuk ma zbyt wielu fanów, żeby twórcy tak po prostu zaryzykowali utracenie takiej widowni uśmiercając Lanę, a Clark... ja wierzę, że przejrzy na oczy i dotrze do niego, ze Lana to takie ciepłe kluchy i młodzieńcze zauroczenie, że opórcz ślicznej buzi nie ma w niej nic excytującego, a Lois ma 100 razy ciekawsza osobowość ;]

p.s ja obstawiam Jonathana, pewnie wysiądzie mu serce :P

ocenił(a) serial na 10
anyanka

Mi się wydaje, że to może być także Chloe albo prof. Millton

ocenił(a) serial na 8
domanski15

myślę, że główni bohaterowie to ci, którzy występują w czołówce, więc wątpie, żeby profesorek był uważany za głownego bohatera :] ale rzeczywiście masz rację, że to mogłaby też być Chloe... Lois przejęłaby po niej posadę w Daily Planet czy coś takiego ;]

ocenił(a) serial na 10
domanski15

http://smallville.frih.net/forum/index.php?showtopic=5 [smallville.frih.net/for ...] zapraszam do dyskusji :)

ocenił(a) serial na 8
ChesterB

Ja stawiam na Jonathana (podobno aktor i tak chce zrezygnować z dalszego udziału w serialu)

MackKL

A moze tak Luthor co on taki jest cool ale moze to on zginie Lex dozna szoku i zalamie sie i bedzie juz po ciemnej stronie mocy !!!!

ocenił(a) serial na 8
Remington_Steele

W tym setnym odcinku na pewno umrze Jonathan Kent. Owszem Ojciec Clarka był też w filmowym Supermanie, ale umarł na zawał serca jak Clark był młody (jak teraz w serialu)! Dlatego Clark się tym bardzo przejął i opuścił Smallville, by pracować w Daily Planet razem z Lois Lane. A po drugie, to wyczytałem gdzieś, że John Schneider (Jonathan Kent) i tak chce odejść z serialu. Więc na 100% to właśnie jego uśmiercą!

Jeffrey

No ale jak on umrze a Kent pojdzie do DailyPlanet to bedzie supermenem a to jest serial o mlodych latach a nie o supermanie. Mysle ze kent umrze clarkpojdzie do daily planet i bedzie koniec i superman !!!

Remington_Steele

khehahaaabuhaha burp! rzyg! Ale spekulacje, jaaaniemoge! Mi sie zdaje ze koniec bedzie wtedy kiedy fani bedą rzygać na sam dźwięk: "smallville, sezon 18-sty ;|

ocenił(a) serial na 8
malk

He he nie ma takiej opcji koleś :-) Smallville rulez!!!!! FOREVER!! PEACE and RESPECT!