Jak donoszą różne źródła w setnym odcinku Smallville ( 5x12 - premiera w USA w lutym 2006r. ) ktoś z głównych bohaterów umrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe kto????? (pewnie Kent senior)
Ja stawiam że to będzie Lana. Kiedyś ta miłość musi się skończyć żeby w końcu Clark zainteresował się Lois a dopóki Lana żyje nic go od niej nie oderwie.
to napewno nie będzie Lana, Kristin Kreuk ma zbyt wielu fanów, żeby twórcy tak po prostu zaryzykowali utracenie takiej widowni uśmiercając Lanę, a Clark... ja wierzę, że przejrzy na oczy i dotrze do niego, ze Lana to takie ciepłe kluchy i młodzieńcze zauroczenie, że opórcz ślicznej buzi nie ma w niej nic excytującego, a Lois ma 100 razy ciekawsza osobowość ;]
p.s ja obstawiam Jonathana, pewnie wysiądzie mu serce :P
myślę, że główni bohaterowie to ci, którzy występują w czołówce, więc wątpie, żeby profesorek był uważany za głownego bohatera :] ale rzeczywiście masz rację, że to mogłaby też być Chloe... Lois przejęłaby po niej posadę w Daily Planet czy coś takiego ;]
http://smallville.frih.net/forum/index.php?showtopic=5 [smallville.frih.net/for ...] zapraszam do dyskusji :)
Ja stawiam na Jonathana (podobno aktor i tak chce zrezygnować z dalszego udziału w serialu)
A moze tak Luthor co on taki jest cool ale moze to on zginie Lex dozna szoku i zalamie sie i bedzie juz po ciemnej stronie mocy !!!!
W tym setnym odcinku na pewno umrze Jonathan Kent. Owszem Ojciec Clarka był też w filmowym Supermanie, ale umarł na zawał serca jak Clark był młody (jak teraz w serialu)! Dlatego Clark się tym bardzo przejął i opuścił Smallville, by pracować w Daily Planet razem z Lois Lane. A po drugie, to wyczytałem gdzieś, że John Schneider (Jonathan Kent) i tak chce odejść z serialu. Więc na 100% to właśnie jego uśmiercą!
No ale jak on umrze a Kent pojdzie do DailyPlanet to bedzie supermenem a to jest serial o mlodych latach a nie o supermanie. Mysle ze kent umrze clarkpojdzie do daily planet i bedzie koniec i superman !!!
khehahaaabuhaha burp! rzyg! Ale spekulacje, jaaaniemoge! Mi sie zdaje ze koniec bedzie wtedy kiedy fani bedą rzygać na sam dźwięk: "smallville, sezon 18-sty ;|