PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36452
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Z wielka przyjemnoscia ogladalem Homecoming. Mam nadzieje, ze z pozostalymi odcinkami bedzie podobnie.Podroz w czasie byla pozyteczna lekcja. W koncu nasz bohater zrozumial, ze czas najwyzszy skonczyc z rozpamietywaniem bledow popelnionych w przeszlosci oraz z zamartwianiem sie obowiazkami w przyszlosci. Bardzo podobal mi sie rok 2017. Lois wiedzaca wszystko o Clarku (jego wyraz twarzy kiedy powiedziala mu ze jest z innej planety-widok bezcenny), wspolny gabinet na 8 pietrze w Daily Planet, Clark bedacy juz Supermanem, okularki i plaszcz.
Odnosnie zjazdu absolwentow. Byly wspomnienia o Lanie,Chloe, mi zabraklo w nich Peta.
Ciesze sie, ze Oliver wzial sie w garsc. Bylem pod wrazeniem jego wypowiedzi.
Koncowa scena bajeczna. Clark powiedzial Lois , ze ja kocha. Nareszcie:)
Mam nadzieje i wierze, ze powstanie kinowa wersja Smallville. Mamy rok 2014 czy 2017, Clark i Lois sa malzenstwem,jest juz Superman, Liga Sprawiedliwosci,Bruce Wayne. Rozmarzylem sie troszeczke.
Pozdrawiam:)

Przede wszystkim powrót Brainiaca - jedna z moich ulubionych postaci.
Motyw niczym z Terminatora - najpierw Brainiac próbował zniszczyć CK, by następnie powrócić z przyszłości i go ratować :)
Bardzo fajnie zrobiony odcinek.

użytkownik usunięty
Spetz90

Ta! Aha! A teraz czekajcie do odcinka 20 aż nauczy się latać, ( czyli jeszcze z 15 odcinków ) a do 22 aż założy kostium. ( Jak znam twórców to tak właśnie będzie ) Tylko zanim to się stanie, to Tess i Chloe zostaną przez coś opętane, by dla reguły i one wcześniej od Clarka sobie polatały.;)

"by dla reguły i one wcześniej od Clarka sobie polatały.;)" hahaha xD w sumie, masz rację, z drugiej strony jeśli by tak na to patrzeć, to jeszcze Oliver powinien polatać xD

użytkownik usunięty
sophie15

Oliver latał z Hawkmanem.:P Jak Marsjanin się ulitował i wziął Clarka na przejażdżkę, to ten nawet przytomny nie był. ( A może i nawet nieżywy.:P ) Ach, oni to robią ofiarę z tego supermana.;) Taka fajna obsada, a oni tak mi marnują odcinki ostatniego sezonu. Ja to bym chciał, by potem coś z Esem dali, z obsadą Smallville. Dziś jednak, jestem na 99,5% pewien, że do tego nie dojdzie...czyli prawie pewny.;)

"Oliver latał z Hawkmanem:P" Ale mi chodzi o takie samodzielne latanie, bez jakiś tam linek, lin, Hawkmanów xD