No i kolejny odcinek, po drugiej megadługiej przerwie, który niebezpiecznie zbliża nas ku finałowi... Jeszcze tylko 3 odcinki dzielą nas od 2-epizodowego finału Smallville:)
Jak się z tym czujecie?:)
Co do odcinka - czyżby nawet Clark Luthor doznał odkupienia?:) I Pa Kent?:)
Niech nie sprzedają farmy!!
Odcinek fajny, mroczny- trzymał w napięciu ale... chyba oczekiwałam czegoś więcej. Na razie mam mieszane uczucia.
"Co do odcinka - czyżby nawet Clark Luthor doznał odkupienia?:) I Pa Kent?:)"- tak ponieważ KAŻDY doznaje odkupienia kiedy wpływa na niego Clark Kent aka (jeszcze xD) Smuga
Jak się z tym czujemy, że serial dobiega końca i finał tusz tusz? Z jednej strony źle, ale z drugiej po dzisiejszym promie finałowego odcinka od CW ( http://www.youtube.com/watch?v=TV7ttZueyq8&feature=player_embedded )- napięcie rośnie xD Został nam ostatni "miesiąc" ze Smallville
Ach, aż łezka w oku się kręci, że to prawie koniec...
Nie powinni sprzedawać farmy!! Mogą ewentualnie ją wynająć, ale nie sprzedawać!! Zresztą dla Clarka raczej nie ma problemu, ze mieszka w Smallville czy na drugiej półkuli:P
Dokładnie. Najpierw wysadzili Talon (akurat to był dobry zabieg), potem spalili Zamek Luthorów a teraz chcą sprzedają farmę! Co jak co ale ta nie powinna zniknąć z serialu! To jeden z jego symboli!
A tak przy okazji jak wam się podoba nowy wystrój KSite xD A może powinnam była nazwać portal BSite xD
Strona wygląda... inaczej, ale mi się podoba:)
No właśnie, farmy nie mogą wysadzić (i tak szlochałam za rezydencją Luthorów)!!
Mnie rozbawiła xD Niewątpliwie KSite lubi śmieszyć- najpierw Lemur, potem 1 kwietnia nad nagłówkiem mówiącym o powrocie Lany do serialu (rzecz jasna Prima Aprilis) pełno jej zdjęć no i znów Lemur xD A teraz "czczą" Booster Gold'a. Ciekawa jestem jak strona będzie wyglądać w "finałowym tygodniu".