PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36406
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Oglądał już ktoś osiemnasty odcinek Smallville?
Szukam na stronach i nie mogę znaleść chociaż wczoraj była premiera.

Konrado96

http://www.videoweed.com/file/a6zi1qf1123x9 prosze :)

sophie15

Hahahaha, rewelacyjny odcinek^^ I Clark przebył drogę "from sleek to geek"^^
No i w końcu coraz bardziej zbliżamy się do finału!!:D

ocenił(a) serial na 8
Luelle

dzieki :D

ocenił(a) serial na 10
Konrado96

Droga którą podążać musisz darkwarez.pl nazywa się. W full HD ściągaj szybko Clarka, gdyż w pikselozie takiej mocy nie ma.

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Tylko dla tego finału to oglądam. A każdy odcinek, w którym nie ma Luthorów albo Zoda to straszna męka dla mnie.

ekiwok

No wiadomo, ze po tych 10 latach jestesmy nie mozemy juz wytrzymac:D Czuc juz te emocje finalu!:D

Luelle

Kilka odcinków do finału, a oni się w beetleborgi bawią. Czy nie jest już trochę za późno na takie zapychające odcinki? Gdyby nie wątek z okularami to już w ogóle by była porażka. Chociaż ta cała przemiana Clarka jest strasznie naiwna. Ale przymykam na to oko bo to jest bolączka każdego esa.

hornet

No i jeszcze przemiana w budce:)

Największy zapychacz w Finale to będzie ten nieszczęsny ślub:/

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Sezon się kończy a ten serial w żadnym kierunku nie zmierza,chcę widzieć Clarka który lata i ma na sobie kostium, a nie jakiś zafajdany ślub, który w ogóle nie powinien mieć miejsca bo Clark to małolat jeszcze który w ogóle nie powinien znać Lois w tym odstępie czasu, tak to jest jak producenci nie mają już czego wymyślać to wymyślają same bzdury byle by dziurę załatać.Dla mnie ten serial już stracił sens od 6 sezonu.Umarł Jonathan i to był ostatni najlepszy odcinek a zarazem sezon.Potem to już pierdoły kręcili takie że płakać się chciało.