PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36452
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

kiedy ma lecieć w polskiej tv 4 seon smallville???

ocenił(a) serial na 8
AviA

Jak go TVN puści. Śledź program TV to najlepsza metoda.

ocenił(a) serial na 7
MackKL

Mnie się wydaje, że raczej nie prędko to nastanie. Jak zwykle zresztą...

AviA

MI też sie wydaje że nie prędko. Ale jak tak bardzo chcesz zobaczyć 4 sezon zobacz czy w twoim mieście w wypożyczalni filmów lub w bibliotece multimedialnej są płytki z czwartego sezonu. Ja tak obejrzałam 4 sezon

ocenił(a) serial na 10
ula307

Ja myślę, że puszczą w następnym roku, (bo muszą 30 razy to powtórzyć) przed albo po wakacjach, ale na pewno nie w czasie wakacji, bo to nie w ich stylu

AviA

TELEWIZJA TVN MA PODPISANA 5 LETNIA UMOWE Z WB ZA 95MLN $ W RAMACH KTOREJ JAKO JEDYNA TELEWIZJA W POLSCE NABYLA PRAWA DO WYLACZNEJ EMISJI PRZEZ CZAS TRWANIA UMOWY ( 5 LAT) TAKICH SERIALII JAK Tajemnice Smallville ,supernatural , invasion ostry dyzur przystanek alaska bez sladu dowody zbrodni bez skazy szesc stop pod ziemia dedektyw monk agenci nscis i wiele wiele innych ale jak widac z ramowki wiosennej nie spieszy sie z ich emisja.

WEDLUG PORTALU WIKIPEDIA.PL EMISJA 4 SEZONU SMALLVILLE W TVN NASTAPI NA PRZELOMIE ROKU 2006/2007 ALE SA TO JESZCZE INFORMACJE NIEOFICJALNE

http://pl.wikipedia.org/wiki/Tajemnice_Smallville [pl.wikipedia.org/wiki/T...]
JAK BEDE WIEDZIAL COS WIECEJ DAM ZNAC
POZDRAWIAM

ocenił(a) serial na 10
AviA

prawdopodobnie maja puszczać w tvn czwarty sezon juz na przełomie wiosny i lata przyszłego roku:Dpozdro:P