MAM PYTANIE. Pamietacie jak Lex zabrał tego ruska do jakiegos wierzowca na 33.1 piętro i powiedział "nie jestes sam" Prosze powiedzcie dokad on go zabrał i co robi w tym piętrze ?
to nie był rusek tylko jakiś bałkan. Lex zabrał go do jakiegoś specjalnego laboratorium, w którym (jak przypuszczam) mxplytz będzie w stanie odzyskac swoje możliwości. To mi troche pachnie X-menem tym bardziej ze szef tez jest łysy.
To było jednorazowo pokazane.. wątpię czy do tego wrócą. Nie ma sensu zastanawiać się co tam robią. Smallville brnie do przodu zostawiając dużo niedokończonych spraw.
zgadzam sie ze duzo spraw zostawiaja, ale czasami wracają do nich . Pamietasz chłopaka Rayana albo dziewczynke z super przyspieszeniem?
Pamiętam Ryana no jak mógłbym o nim zapomnieć!! Moje dwa ulubione odcinki to te właśnie z tą postacią. Bardzo lubię Ryana.
Co do powrotu jeszcze powróciła Tina w odcinku Visage... jako jedyna z Freaków dostała drugą szansę.
Tak jak powiedziałem większość spraw zostaje nie rozwiązanych nie wszsytkie. Pozdro!