PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36453
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

5 sezon???

ocenił(a) serial na 8

własnie skończyłam oglądać 21 i ostatni odcinek 4 serii i zastanawiam się co z 5 sezonem??? czy takowy w ogole powstanie??? z jednej strony wiele wątków sie nie wyjaśniło... [SPOILER:P]

w końcu Genevive czy jak tam się to pisze:P dowiedziałą się, ze to Lana ma kamień i miała jej go odebrać... Jason też niewiadomo czy zginął, niby został postrzelony i spadł z gigantycznej wysokości do wody, ale Lex i Chloe też już "umierali" przecież ;] no i przedtem zdążył powiedzieć LExowi, że Clark ma wieeeeele wspólnego z tymi kamieniami, z kolei ciekawe dlaczego Lionel akurat w tym momencie strzelił :) ja obstawiam, ze staruszek coś wie :D to wszystko wskazywałoby na istnienie (w planach narazie :]) 5 serii, ale zakończenie odcinka bylo jakieś dziwne - so tej pory kazdy sezon kończył się dość tak no powiedzmy chamsko... 1 - wielkie Tornado i Lana w niebezpieczeństwie, 2 - Clarkie wyjeżdża a Lex budzi się w mającym się zaraz rozbic samolociel, 3 - Clark u prawdziwego tatusia, Chloe wchodzi do wybuchającego domu a Lex znowu na skraju śmierci :P tymczasem tutaj trójka bohaterów w spokoju odchodzi sobie po zakończeniu szkoły, i jeszcze ten text Chloe że rzeczy nie zmieniły się aż tak bardzo... i na powrót Lana i Clark together - tak jakby powrót do początków serialu czyli takie ladne zatoczenie koła na sam koniec :P
mam jednak nadzieje, że bedzie 5 sezon, chcę żeby między Lois i Clarkiem w końcu coś zaczęlo się dziać!! juz wiecej chemii bylo na początku tego sezonu między nimi :| chcę żeby Lex w końcu stał się zły :D no i co z Laną??? wiem, ze w prawdziwym Supermenie była jakaś Lana - ona znała tajemnicę Clarka chyba, aczkolwiek pewna nijestem, Supermana fanka nie jestem :P no i żeby w końcu Clark powiedział Chloe, albo żeby ona mu powiedziała, ze wieee kurcze:P tyle pytań, ktore zaprzątają mi głowe bardziej niż zatygodniowa matura;P

ocenił(a) serial na 8
anyanka

nooo i juz się wyjaśniło :P jeszcze jeeeeden 90minutowy odcinek bedzie 18 maja hyhy o ja głupia :P moglam wcześniej doczytać na stronce;P :D

ocenił(a) serial na 6
anyanka

Siemka, cos gdziesz czytałem ze ma powstac powstanie 5 sezon Smallvilla, bo producenci tak łatwo nie zrezygnuja z tak dochodowego serialu:P

ps. Powodzenia na maturze ( to chyba w czwartek masz? to to chyba jest WOS:p? Ja od dziś mam wakacje poniewaz dzis pisałem ostatni egzamin z j. niemieckiego.)

Dareios

Siemanko ja zas slyszal i przeczytalem ze ma byc ponoc 9 sezonow a narazie maja kontrakt na siedem i bardzo dobrze bo im wiecej tym lepiej nieprawdaz ten serial jaest zajebisty i dlatego chcialbym zeby bylo tych sezonow jak najwiecej a co do dzisiejszego ost odcinka mysle ze bedzie rewelacyjny i na dodatek 90min bedzie sie dzialo narex 3majcie sie sija

ocenił(a) serial na 6
polak_3

to by było bardzo ciekawie, tylko o czym to bedzie? teraz kończą liceum to co następne 5 sezonów to bedzie jak Clark jest na studiach 5 lat?:p

Dareios

nie no mam nadzieje ze cos wymysla fajnego praca studia no to byloby denne jakby teraz co kazdy sezon lecial rok studencki ale mam nadzieje ze cos wymysla

polak_3

9 sezonów?? Coś zle słyszałeś bo niewiadomo czy bedzie sezon 6...

ocenił(a) serial na 6
anyanka

Kurde sciagam sobie ten odcinek alejakos wolno idze moze z jakies 4 dni bedize sie sciagało:/ ale sie juz nie umie doczekac :]

ocenił(a) serial na 10
Dareios

Ja juz mam odcinek. Oglądnąłem i jest rewelacja. Widać ze w 5 sezonie ClaRK BEDIZE MIAŁ WRESZCIE STRÓJ. oDCINEK TRWA 51MINUT( CHYBA Z REKLAMAMI TRWAŁ BY 90 MINUT) pozdro. cezkam na napisy ndo tego odicnka. (www.napisy.gwrota.com dla nieznajacych tej stronki z napisami)

ocenił(a) serial na 6
aczki1

coo TYLKO 51 MIUNUT?? tak krótko? to czemu zajmuje 2x wiecej? (chyba kazdy co sciaga Smallville to zna tą stronke :] )

Dareios

ej nie moze byc 51 min tylko nie to przeciez ten odcinek zajmuje prawie 700mb moze ten kolo ma zjechany plik z filmem mam taka nadzieje ze tak jest bo co by to bylo 700mb i film 51min
to jest nierealne pozdro

ocenił(a) serial na 6
polak_3

a jednak, ogladałem i jednak trwa te 51min i 20 sek dokładnie

ocenił(a) serial na 10
polak_3

Siemka. Też sie już nie moge doczekac następnych odcinków...mam nadzieje, że je niedługo puszczą..:P A tak przy okazji to ja 22 z 4 serii ściągnęłam i ma on tyle samo co wszystkie... 349 MB.

anyanka

Co za lipa z tym odcinkiem! :) Tylko 51min. 20 sek. a mialo być tak długo i fajnie, ale odcinek był całkiem, całkiem i fajnie zapowiada 5 sezon. Mam nadzieje ze w tym statku przyleciał jakis chamski "Mada-Faka", który bedzie sie nieżle lał z Clark'iem w 5 sezonie (byłoby ciekawie) hehe ]:-)
Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
anyanka

no włansie mogło by Cos być miedzy Clarkiem i Lois :D.ona chyba fajniejsza od Lany jest :Pi ciekawe co z tym 5 sezonem kiedy bedzie..:(
najlepiej sobie odcinki sciagać na Torrentach bardzo szybko i czasowo sie je sciaga;) zawsze akutalnie są podawane odcinki nowe po kolei a potem robia z tego całość i mozna cały sezon na raz sciagnać...
a i nie wiem czy 5 sezon juz nakrecony jest czy dopiero nowe odcinki za jakis czas w stawią?:/
..jak bedzie ktoś miał jakies info na temat 5 sezony pisac..szczała!

ocenił(a) serial na 6
MORin

z http://kryptonsite.com/

"When Does Season 5 Begin?"
After the cliffhangers that we were left with at the end of "Commencement," it's already prompted a lot of people to e-mail in and ask when Season 5 begins. We're imagining it will be September or October 2005, but official start dates are usually not released until later in the summer.

We're as anxious to know what happens next as you are, but the TV networks often don't announce these things so soon!

ocenił(a) serial na 9
anyanka

wiec po pierwsze odcinek w oryginale trwa faktycznie 90 min bo w trakcie jego trwania byl pokazany film reklamujacy (czy jakos tak) Batman Begins, a sciaga sie bez tego, samo smallville:)to chyba dobrze co nie:) po drugie 5 sezon na bank bedzie.bedzie emitowany w stanach na jesieni w czwartki :) (wiem ze stronki thewb.com). po trzecie zgadzam sie ze serial jest odjechany:))) tylko szkoda ze musimy go sciagac bo nasza 'kochana' polska tv go nie wyswietla, sorki, w przyplywie szczescia zobaczymy powtorke drugiego sezonu:/ pozdrowionka dla wszystkich smallville'ow ;)

ocenił(a) serial na 9
ZiggyGirl

Witam.
Pozwolę sobie wytłumaczyć. W USA tak zwane „Season Finale”, czyli odcinki kończące sezon to ostatni odcinek sezonu i pierwszy nowego. Jak obejrzycie poprzednie sezony to z łatwością to zauważycie. Dlatego ten odcinek będzie trwał 90 minut, tylko jest podzielony na dwa, a drugą część będzie dopiero jako pierwszy odcinek piątego sezonu. Cóż, pozostaje tylko czekać.
Pozdrawiam.

anyanka

Mam tylko jedno pytanie skąd ściągacie Smallville (4 seria). Ja ściągałem z p2m i mam tylko 12 odcinków, reszty niestety tam nie mają :/

dmitg69

Ja sciągałam z Kazy, lub sie wymeniałam, ale na Lime Wire podobno sie szybko sciaga.

Ms_Anna

Ja mam właśnie ten problem, że nie kaza u mnie nie działa (nie mam pojęcia czemu), ale dzięki, zobacze Lime Wire. A tak wogóle to jak coś to ludzie prosze was...PISZCIE :D

ocenił(a) serial na 6
dmitg69

spróbuj na www.torrentspy.com pozdrawiam:p

Dareios

czy te odcinki z 3 i 4 sezonu są TVripy ze znaczkiem jakiegoś programu czy DVDripy ?

ocenił(a) serial na 6
Zajebisty_Spojrzeniem

to sa TVripy na początku jest znaczek WB, jakościowo to nie ma róznicy miedzy DVDrip a TVrip

anyanka

dla mnie byłaby to już przesada

ogladałam tylko nieliczne odcinki pierwszego sezonu i mam już dosyć

Aniol_z_Piekla_Rodem

masz dosyć ? ja oglądałem nie wszystkie odcinki 1 i 2 sezonu na TVN i jest to jak dla mnie najlepszy serial, inne o supermanie były głupie. Nie oglądałem jeszcze 3 i 4 sezonu, lepsze są od 1 i 2 ?

ocenił(a) serial na 6
Zajebisty_Spojrzeniem

Tak, 3 i 4 sezon jest dużo lepszy a teraz czekam z niecierpliwościa na 5 sezon zapowiada się jeszcze lepszy od pozostałych:] pozdrawiam

Dareios

Szkoda ze w polsce na dvd sie nie da kupić tego serialu. Widzialem w niemczech jest 3 sezon z polskimi napisami.

Pozatym ile będzie sezonów ? Jaki serial miał najwięcej sezonów ?

ocenił(a) serial na 6
Zajebisty_Spojrzeniem

nie wiem może Przyjaciele, ale jakby Moda na sukces byłaby podzielona na sezony to na pewno ten serial by miał najwięcej sezonów:]

Dareios

chodzi mi o to jaki serial ma najwięcej sezonów i który jest na dvd. Achiwum X ma 9 sezonów i jest na dvd.

ocenił(a) serial na 6
Zajebisty_Spojrzeniem

Przyjaciele też mają 9 sezonow i też są na dvd:p