PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36452
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Zawiodłem się na tym odcinku. Historia dość przeciętna, ale nie taka jeszcze najgorsza. Jedyne co przyciągało uwagę to Lana i jej problemy. Pół odcinka człowiek sobie myśli, że to coś poważnego. Podczas badań mówię sobie, że to rak, bo lekarz tak na nią popatrzył... No to świętuję już sobie śmierć Lany (wmawiając sobie jednocześnie, że nikt nie znajdzie jakiegoś tajemniczego leku na to paskudztwo)... a tu co? Lana przychodzi do Chloe i oznajmia, że jest w ciąży. Prawie rozwaliłem telewizor ze złości. A miało być tak pięknie. Cholera!

ocenił(a) serial na 7
Vladimir_Estragon

hhehe, też myślałem że Lana juz jest jedną nogą na drugiej stronie. A tu nagle taka niespodzianka

ocenił(a) serial na 8
Adick

To nie znaczy ze nie wysla jej na tamta strone z prezentem. No ale wie ktos moze jaka leciala piosenka przy uroczystej kolacji??

ocenił(a) serial na 8
miidniight

Cytat:

Tą stronkę wypadało by znać

http://www.kryptonsite.com/smallvillemusicseason6.htm [www.kryptonsite.com/sma...]

ocenił(a) serial na 8
MackKL

Znalazlam ja, ale dzieki za pomoc. Wystarczylo troche poszukac nie sadzilam ze tak latwo moglam to znalesc ;)

Vladimir_Estragon

odrazu mozna bylo sie domyslic ze Lana jest w ciazy po tym jak zemdlala w redakcji :) a najlepsza byla koncowka... znacie moze tytul tego utworu ktory lecial przy kolacji??

ocenił(a) serial na 8
dudus1985

Cytat:

znacie moze tytul tego utworu ktory lecial przy kolacji??

Nie no powiedz, że sobie jaja robisz .... (szok)

Nie ma to jak nie czytać niczego a potem głupio pytać.... przeczytaj temat od początku a znajdziesz odpowiedź.... powiem już, że znajduje się w moim poprzednim poście....

MackKL

wiem ze podales stronke :P ale tam jest troche tych kawalkow a mi nie chce odtwarzac sampli przez wmv dlatego pytalem o tytul... :)

Vladimir_Estragon

sytuacja zaczyna powoli 1 z odc w piątej serii kiedy Lex został postrzelony i miał sny o tym jak Lana zmarła po urodzeniu dziecka .... moze serial zmierza w tym kierunku... BTW: zastanawiam się dlaczego Lana żałuje że jest w ciąży.

ocenił(a) serial na 8
krzysiek209

Mi tez wydaje sie ze Lana z tego odcinka nie wyjdzie zywa, no i raczej nie bede zania tesknic.

ocenił(a) serial na 8
miidniight

Cytat:

wiem ze podales stronke :P ale tam jest troche tych kawalkow a mi nie chce odtwarzac sampli przez wmv dlatego pytalem o tytul... :)

Tyle, że w tym odcinku był tylko 1 utwór na końcu :-) wiec nie było w czym wybierać. Jaskbyś zapytał o inny odcinek gdzie były 4-5 utworów to bym ci wskazał poprawny. Pozdrawiam!

A dlaczego Lana jest smutna?

Myślę, że boi się o przyszłość dziecka....jaki Lex będzie miał wpływ na niego.

MackKL

Tak gadacie, a moze to nie dziecko Lexa heheh, i mam wrazenie ze ona nie jest juz z Lexem szcześliwa !

Remington_Steele

To raczej na pewno dziecko Lexa, Lana była przez cały sezon z nim w związku. No i w jednym z odcinków poszli na całość. Wtedy pewnie zaszła w ciążę.

krzysiek209

No nie mniemam ze nie poszli na calosc:) no ale moglabyc przeciez niewierna heheh.