PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36409
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Jak na mnie słaby odcinek. Po słabym 6x08 spodziewałem się czegoś lepszego a tu - powrót do korzeni czyli powtórka z 1-2 sezonu. Pojawia się krypto-freak i dzielny CK sobie z nim radzi w 10 sekund. No właśnie znów króciutka walka. To chyba będzie wizytówka sezonu 6. Wracając do odcinka - trochę śmieszna fabuła z imigrantami, nijaka postawa Javiera i oczywiście piekielnie przebiegła Lana. Jej naiwność przekracza wszelkie normy i rośnie z odcinka na odcinek. Do plusów zaliczę postawę Jimmego. Jego postać coraz bardziej przypada mi do gustu. Prześwietne sceny końcowe z Lexem w 33.1 ze świetną muża w tle.

Ogólnie: 6/10 (może to głupie ale miałem nadzieje na jakiś świąteczny epizod no ale jest co jest)

użytkownik usunięty
ludwisiu

ja uważam że odcinek był całkiem spoko, fabuła ciekawa, troche przypomniało mi się smallville z sezonów 1 i 2, no właśnie tutaj było tak jakby samo "smallville" (w sezonie 5 było samo "metropolis"), a ja już przyzwyczajiłem się do tego "smallville&metropolis", gdzie Lois, gdzie Green Arrow? No ale cóż, czekam na klejny odcinek Hydro, który zapowiada się ciekawie! :D
Pozdrawiam!

Odcinek średni, ale zakończenie... Rewelacyjne. Muzyka kiedy idzie Lex i te ręce... Dawno nie było tak dobrego zakończenia. Szkoda że następny odcinek dopiero w styczniu. Nareszcie Lex staje się naprawdę zły:D

ocenił(a) serial na 10
ludwisiu

A może wiecie jaka Muzyczka leci na końcu jak Lex idzie, bo jest naprawde fajna

ocenił(a) serial na 6
Filipek_2

Jaaaa ludzie nie osłabiajcie mnie... OD czego jest funkcja szukaj???? Tematów o tytuł tej piosenki było conajmniej 5 i kolejna osoba się o to pyta... Po raz ostatni piszę "Prelude 12/21 AFI"

ocenił(a) serial na 10
ludwisiu

dzięki za tytuł, własnie sie miłem zapytać. a odcinek był bardzo dobry a zakończnie rzeczywiscie rewelacyjne

ocenił(a) serial na 10
umcyk_2

piosenka genialna tylko dlaczego trwa tylko 1,34 minuty :(