Ktoś wie kiedy wyjdzie ten odcinek? Chyba powinien wczoraj w USA...mam nadzieje że nie robią kolejnej przerwy z emisją bo to juz zaczyna być denerwujące...
O tej stronie (a dokładnie zakładce Spoilers) kolega nie słyszał?
http://www.kryptonsite.com/
Przecież przerwy były spowodowane strajkiem.
Dobrze, że tak opuźniali, gdyż jakby szybko wszystko wyemitowali, to teraz smallville już by się skończyło, a tak pociągną do 20 odcinka...
No ja bym wolał żeby przerwa trwała 3 miechy ale potem normalnie bez niespodziewanych przerw ;]
słyszałem że w tym odcinku ma się pojawić Pete Ross z nadprzyrodzoną mocą, rozciąganiem się jak guma (jak koleś z fantastycznej czwórki)ale tylko przez jeden odcinek bo na końcu odcinka straci moc
Zapraszam cię na www.smallvilleplanet.com.pl
Tam znajdziesz potrzebne informacje, ciekawe artykuły, opisy odcinków i postaci. Jest także forum, na którym tocza się rozmowy na wszystkie tematy, nie tylko Smallville. Serdecznie zapraszam wszystkich chetnych. Naprawdę warto....
Dołącz do społecznośći SP...
Widac, że One Republic przejeło władze z muzą w tym odcinku :) i oczywiście ostatnia piosenka była najlepsza :) Clark i Lana źle zrobili, że nie powiedziali Karze wszystkiego teraz bedzie jeszcze gorzej jak zammieszka z Lexem... ale bedzie za to bardzo ciekawie :)