PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36455
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Co sądzicie o nadchodzacym 7x16 - "Descent" ??

ocenił(a) serial na 8
mh2004_2

Heh do "Descenta" jeszcze ponad 2 tygodnie :-)

ocenił(a) serial na 10
MackKL

Niby tak, ale już nie moge się go doczekać :) Mam nadzieje, że Lionel nie zginie.... Lex to jużt kompletnie czarny charakter :)

mh2004_2

lionel zginie niestety.sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssss

GabrieL1906

nie bylbym taki pewien czy Lionel zginie .... wszak wg www.Kryptosite.com ma podpisany kontrakt na 8 sezon .... chyba ze pojawi sie jako duch ;/ lub w retrospekcjach

krzysiek209

ciiii! nie mów tak xD ostatnio na którymś z forów na FW typ sie wykłócał ze jak aktorka mogla grac w jakimś filmie skoro zginęła w poprzedniej części a na słowo retrospekcja zaczął mówić ze nowe słowa są wymyślane xD

ocenił(a) serial na 7
KrzysiuVelSloneczko

Kiedy ma się pojawić ten odcinek???

PS: Mam nadzieję, że Lionel jednak nie umrze - polubiłam go od kiedy jest po stronie Clark'a :)

ocenił(a) serial na 10
meell

Wczoraj był :) więc już na necie jest ;) poszukaj a znajdziesz :P

ocenił(a) serial na 7
stryju_2

Ok dzięki, już mam :P

meell

wlasnie obejrzalem ale kicha ze zginal lionel ;/

kivars

Kurwa kivar ty pojebie temat wątku nie brzmiał wrażenia po obejrzeniu odcinka a domysły przed jego obejrzeniem Dzięki ci bardzo za pięknego spoilera

hornet

przynajmniej rozwiazalem sprawe z kluceniem czy zginie czy nie :DP:P:P:P

kivars

ja się bardziej zastanawiam nad tą drugą śmiercią w odcinku ..... skoro członkowie Veritas nie żyją to kto zlecił zabójstwo??

Motyw wyrzutów sumienia Lexa też był niezły.... nie moge doczekac sie kolejnego odcinka

ocenił(a) serial na 8
krzysiek209

Widzę, że porobił się niezły burdel tutaj, ludzie wchodzą myśląc, że nie będzie opinii po obejrzeniu, a tu spoilery bez ostrzeżenia lecą. W sumie moim zdaniem niepotrzebne są tematy "PRZED OBEJRZENIEM"

Zapraszam więc na:

http://www.filmweb.pl/topic/835078/7x16+%22Descent%22+-+Dyskusja+o+odcinku+%28Mo %C5%BCliwe+spoilery%29%21%21%21.html

Wypowiedzcie się odnośnie odcinka we właściwym do tego temacie.

Pozdrawiam!