Co sądzicie o nadchodzacym 7x16 - "Descent" ??
Niby tak, ale już nie moge się go doczekać :) Mam nadzieje, że Lionel nie zginie.... Lex to jużt kompletnie czarny charakter :)
lionel zginie niestety.sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssss
nie bylbym taki pewien czy Lionel zginie .... wszak wg www.Kryptosite.com ma podpisany kontrakt na 8 sezon .... chyba ze pojawi sie jako duch ;/ lub w retrospekcjach
ciiii! nie mów tak xD ostatnio na którymś z forów na FW typ sie wykłócał ze jak aktorka mogla grac w jakimś filmie skoro zginęła w poprzedniej części a na słowo retrospekcja zaczął mówić ze nowe słowa są wymyślane xD
Kiedy ma się pojawić ten odcinek???
PS: Mam nadzieję, że Lionel jednak nie umrze - polubiłam go od kiedy jest po stronie Clark'a :)
Kurwa kivar ty pojebie temat wątku nie brzmiał wrażenia po obejrzeniu odcinka a domysły przed jego obejrzeniem Dzięki ci bardzo za pięknego spoilera
ja się bardziej zastanawiam nad tą drugą śmiercią w odcinku ..... skoro członkowie Veritas nie żyją to kto zlecił zabójstwo??
Motyw wyrzutów sumienia Lexa też był niezły.... nie moge doczekac sie kolejnego odcinka
Widzę, że porobił się niezły burdel tutaj, ludzie wchodzą myśląc, że nie będzie opinii po obejrzeniu, a tu spoilery bez ostrzeżenia lecą. W sumie moim zdaniem niepotrzebne są tematy "PRZED OBEJRZENIEM"
Zapraszam więc na:
http://www.filmweb.pl/topic/835078/7x16+%22Descent%22+-+Dyskusja+o+odcinku+%28Mo %C5%BCliwe+spoilery%29%21%21%21.html
Wypowiedzcie się odnośnie odcinka we właściwym do tego temacie.
Pozdrawiam!