PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36410
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Serial SF nie do końca oddający komiks Super-man, ale bardzo ciekawie opowiedziana historia Clarka, zmagającego się z problemami nastolatka, oraz rozwijającej sie przestępczości... Czekam na nowy sezon z niecierpliwością!!

ocenił(a) serial na 10
troy_gdynia

Dla mnie ten serial jest najlepszy z wszystkich seriali. Równiez czekam z niecierpliwoscia na 7-my sezon!!;-)

ocenił(a) serial na 10
troy_gdynia

A dla mnie może nie najlepszy, ale jeden z najlepszych seriali. Na pewno lepszy od Skazanego na śmierc, Gotowych na wszystko i Zagubionych :-)

ocenił(a) serial na 10
____10

W taki razie jaki serial jest dla ciebie najlepszy?? Niech zgadne "Heroes" , "Stargate"?? Bo polskie nie wchodzą w gre!!

ocenił(a) serial na 10
michael_84

W Polsce mało kto słyszał o tym serialu, więc nie wiem czy pisac tytuł xD No i dla mnie ten serial jest super, a dla większości to pewnie byłby badziew.

Smallville jest u mnie na drugim miejscu. Nie jestem jakimś wielkim fanem, który śledzi newsy, itd. itp. Po prostu lubię to oglądac, bo jest dobre i ma klimat, choc wydaje mi się, że sezon 6 nie miał już tyle tego klimatu :-(

____10

no napisz tylul tego ulubionego, moze ktos tez oglada

ocenił(a) serial na 10
troy_gdynia

As the world turns - jeśli ktoś w Polsce ściąga odcinki tego serialu z netu, to tylko fani oper mydlanych, tacy jak ja :-)

ocenił(a) serial na 9
troy_gdynia

Zgadzam się z Tobą, że to jest najlepszy serial w swoim gatunku.

blood

No kazdy serial w swoim gatunku jest niedoscignoiony, kazdy lubi cos innego, ale i tak seriale sa super i jest wiele ciekawych :).