Beznadziejnie.Nie każdy posiada dekoder.Z chęcią bym sobie przypomniała odcinki ponieważ jak leciał za pierwszym razem o późnej porze to albo zasypiałam w trakcie,albo byłam tak zmęczona że nie bardzo kapowałam.Plusem jest przyzwoita pora.Już wolę jak polsat wykupuje seriale...
Podobno maja puścić 4 sezon w tym roku, ale nie wiem kiedy. Coś słyszałem że na wiosnę.
O jakim dekoderze tu mowimy ?? z tego co wiem TVN7 mozna miec bez dekodera chyba ze czegos nie wiem.
No to gnie mieszkasz ?? Ja mam kablowke i zadnego dekodera niep otrzebuje to nie jest platny kanal jak HBO czy C+. No chyba ze masz TVP1 i TVP2 TVP3 i Polsat i TVN i koniec to jo trza miec cyfre lub cyfrowy polsat.
ale w podstawowych kanalach jakie odbiera sie bez kablowki mozna tez bez problemu ogladac oprocz wyzej wymienionych- tv4 i tvn 7. Sam sprawdzalem na malym przenosnym telewizorku ;p
To juz pewnie od regionu polski zalezy. Moja kumpela nie ma nawet TV4 tylko te co wyzej wymienilem. No ale zawsze sa inne mozliwosci.
A mam pytanko...wie kto na ktorym sezonie TVN(zwykly) zaprzestal nadawanie tego serialu?Bo ogladalam go na TVN a nie mam pojecia ktory to byl sezon...z gory dziekuje za odpowiedz
ups sorki, jest napisane tylko że leciał od stycznia do czerwca 2006, a dokładne daty są emisji oryginalnych w Usa :]