PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36452
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

3 seria o 17 00 od 26 marca
:)))))))))))))))))))

ula307

Beznadziejnie.Nie każdy posiada dekoder.Z chęcią bym sobie przypomniała odcinki ponieważ jak leciał za pierwszym razem o późnej porze to albo zasypiałam w trakcie,albo byłam tak zmęczona że nie bardzo kapowałam.Plusem jest przyzwoita pora.Już wolę jak polsat wykupuje seriale...

ocenił(a) serial na 10
cherry17

Fajnie!! Może w końcu puszczą następne sezony!! pozdrawiam! michael_84@o2.pl

ocenił(a) serial na 9
michael_84

Podobno maja puścić 4 sezon w tym roku, ale nie wiem kiedy. Coś słyszałem że na wiosnę.

cherry17

O jakim dekoderze tu mowimy ?? z tego co wiem TVN7 mozna miec bez dekodera chyba ze czegos nie wiem.

Remington_Steele

Mi się wydaje że TVN7 jest na dekoderach.Gdyby był dostępny to raczej bym go miała,a nie mam :(

cherry17

No to gnie mieszkasz ?? Ja mam kablowke i zadnego dekodera niep otrzebuje to nie jest platny kanal jak HBO czy C+. No chyba ze masz TVP1 i TVP2 TVP3 i Polsat i TVN i koniec to jo trza miec cyfre lub cyfrowy polsat.

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

ale w podstawowych kanalach jakie odbiera sie bez kablowki mozna tez bez problemu ogladac oprocz wyzej wymienionych- tv4 i tvn 7. Sam sprawdzalem na malym przenosnym telewizorku ;p

przebojowiec

To juz pewnie od regionu polski zalezy. Moja kumpela nie ma nawet TV4 tylko te co wyzej wymienilem. No ale zawsze sa inne mozliwosci.

ocenił(a) serial na 10
ula307

A mam pytanko...wie kto na ktorym sezonie TVN(zwykly) zaprzestal nadawanie tego serialu?Bo ogladalam go na TVN a nie mam pojecia ktory to byl sezon...z gory dziekuje za odpowiedz

Diablica_666

Wydaje mi się, że TVN zakończył emisję na 3 sezonie! Ale mogę się mylić :)

Diablica_666

Na 3, a było to w czerwcu 2006. Na Wikipedii są podane dokładne daty :)

oliina

ups sorki, jest napisane tylko że leciał od stycznia do czerwca 2006, a dokładne daty są emisji oryginalnych w Usa :]

ocenił(a) serial na 10
ula307

Wielkie dzieki za odpowiedz :)

........