PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36406
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Clarku Kencie!
Jak mogłeś stanąć po ciemnej stronie mocy! (Sauron, Saruman i te inne Anakiny;) WSTYDŹ SIĘ!!!!!!!!!!!

Ps. Oni tylko tak specjalnie pokazali w zajawce, czy on naprawdę będzie ZŁYYYY :P Jeżeli tak to na ile odcinków :P:P

ocenił(a) serial na 8
ahcynk

Zły ... hmm raczej swobodny, nieprzejmujący się niczym i robiący to co mu się żywnie podoba (czyli okradanie banków, wojna z policją oraz rabowanie bankomatów...)

Zapraszam na: http://dailyplanet.stopklatka.pl/html/smallville/sm_odcinki.htm [dailyplanet.stopklatka. ...]

Tam są opisy odcinków. Nie wchodź jeżeli niechcesz wiedzieć co się stanie dalej :-)

użytkownik usunięty
ahcynk

trzeba przyznać że taki Clark znacznie lepiej się ubiera : P hehe to tymczasowe tylko :P wróci do rodziców i do wiejskich strojów :D nie ma się co martwic :P

użytkownik usunięty

To trzeba mu przyznać. Ma świetny styl jak jest pod wpływem czerwonego kryptonitu :) Podoba mi się taki Clark, ale lubie jak później wróci do normalnego stanu :)

Ciekawe kiedy go zdejmie co? Szkoda, że tak mało tych odcinków będzie z czerwonym kryptonitem w 4 sezonie jest tylko taki 1/2.

ocenił(a) serial na 8
Zajebisty_Spojrzeniem

A ja się cieszę, że tak mało tego jest. Ofszem te odcinki są świetne gdy Clark robi wszystko na luzie ale co za duzo to niezrowo. Postać Supermana musi być cukierkowata aż do bólu :-) Więc raz, dwa można zobaczyć lecz nie jestem zwolennikiem takiego zachowania Clarka przez cały czas.

użytkownik usunięty
MackKL

ja równiez nie jestem zwolenniczką takiego zachowania Clarka, chociaż taki jest pardziej sexyy :D hyh pozdrawiam :**

Gdy Clark jest zły to jest wtedy cool. Ale popatrzcie jaka roznica w grze tu graj ciapowatego Clarka a tu zdecydowanego i wogole.